Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik Superliga, vineri, 1 decembrie, ora 10:30! Cristi Coste și invitați de top fac show de „Ziua națională a României”

FANATIK SUPERLIGA și Cristi Coste revin în forță, vineri, 1 decembrie, de la ora 10:30. Alin Buzărin, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Daniel Șendre vor fi în platou.
30.11.2023 | 17:40
Fanatik Superliga vineri 1 decembrie ora 1030 Cristi Coste si invitati de top fac show de Ziua nationala a Romaniei
Fanatik Superliga va asteapta cu o noua editie vineri, 1 decembrie
ADVERTISEMENT

Într-o revenire spectaculoasă, FANATIK SUPERLIGA se pregătește pentru o nouă ediție programată pe 1 decembrie, de „Ziua națională a României”, la ora 10:30. Cristi Coste vă așteaptă alături de Alin Buzărin, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Daniel Șendre. Echipa FANATIK va aduce în platou o expertiză vastă, promițând telespectatorilor o dezbatere incitantă și analize detaliate ale momentului actual din Superliga.

Fanatik Superliga, vineri, 1 decembrie, ora 10:30! Ediție incendiară de „Ziua națională”

În cadrul ediției de vineri a FANATIK SUPERLIGA, programată să debuteze la ora 10:30, telespectatorii vor avea parte de o analiză amănunțită și discuții pasionante despre anticipata tragere la sorți pentru EURO 2024. Moderatorul Cristi Coste și invitații săi, Alin Buzărin, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Daniel Șendre, vor aduce în discuție cele mai proaspete informații și perspective în legătură cu componența grupelor din cadrul competiției europene.

ADVERTISEMENT

Acest eveniment deosebit de important în lumea fotbalului european va fi subiectul central al emisiunii, oferind fanilor ocazia de a afla primele impresii și comentarii ale specialiștilor, chiar înainte ca tragerea la sorți să aibă loc sâmbătă, de la ora 19:00

Ediția de vineri se anunță a fi deosebit de specială, concentrându-se, de asemenea, pe evenimentele recente din campionatul românesc. Cu plecarea lui Ovidiu Burcă de la Dinamo, atenția se îndreaptă către problemele care au afectat echipa din Stefan cel Mare și posibila listă de înlocuitori.

ADVERTISEMENT

Nu ratați o ediție incitantă a FANATIK SUPERLIGA, unde pasionații de fotbal vor găsi răspunsuri la întrebările lor și vor fi la curent cu cele mai recente noutăți din lumea fotbalului românesc și internațional.

În etapa 18, FC Voluntari se va confrunta cu Petrolul, Politehnica Iași se va duela cu Farul. Sâmbătă, UTA Arad va juca cu Hermannstadt, urmat de duelul dintre Botoșani și Rapid București, iar Universitatea Craiova își va testa forțele împotriva echipei CFR Cluj. Duminică, Universitatea Cluj va întâlni FCU Craiova, în timp ce FCSB se va confrunta cu Oțelul. Etapa se va încheia luni cu meciul dintre Sepsi și Dinamo București.

ADVERTISEMENT

Urmărește Fanatik Superliga pe orice device, telefon, laptop, sau tabletă!

Pasionații de fotbal sunt invitați să se conecteze și să se alăture experților în fotbal la ora 10:30, într-o nouă ediție memorabilă a FANATIK SUPERLIGA. Cu Cristi Coste în rolul de moderator și invitați de calibru precum Alin Buzărin, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Daniel Șendre, emisiunea promite să ofere o perspectivă unică asupra evenimentelor recente din Superliga.

În cadrul acestui eveniment, telespectatorii vor avea oportunitatea de a afla cele mai proaspete reacții, comentarii și analize din lumea fotbalului românesc. Este o ocazie unică de a obține informații direct de la personalitățile implicate în fotbalul românesc și de a urmări dezbaterea pasionantă între experții în domeniu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea sportivă dedicată pasionaților de fotbal, poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, începând cu ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Acest eveniment este susținut de sponsori de calibru, cu SUPERBET în rolul de sponsor principal, reprezentând și sponsorul SuperLigii, iar AQUA Carpatica continuă să fie sponsor PREMIUM al emisiunii.

Prin acțiuni simple de LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik, telespectatorii pot fi mereu la curent cu ultimele evenimente sportive, cele mai proaspete declarații și informații exclusive aduse de FANATIK SUPERLIGA. Nu ratați premiera fiecărei ediții la ora 17:30, oferindu-vă șansa de a fi mereu conectați la noutățile din lumea fotbalului românesc și internațional.

ADVERTISEMENT