Fotbal international

Fanii Argentinei au sărbătorit pe străzi calificarea în finala Cupei Mondiale. Bucurie fără margini din Qatar și până în Bangladesh. Video

Argentina a ajuns într-o nouă finală de Cupă Mondială, iar calificarea a fost sărbătorită de fani pe străzile din întreaga lume.
14.12.2022 | 00:20
Fanii Argentinei au sarbatorit pe strazi calificarea in finala Cupei Mondiale Bucurie fara margini din Qatar si pana in Bangladesh Video
Argentina a ajuns într-o nouă finală de Cupă Mondială, iar calificarea a fost sărbătorită de fani pe străzile din întreaga lume. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Pumele” au învins categoric Croația, scor 3-0, în semifinale, și sunt foarte aproape de a pune mâna pentru a treia oară pe marele trofeu.

Calificarea Argentinei în finala Cupei Mondiale, sărbătorită cu fast de fani

Bucuria calificării Argentinei într-o nouă finală de Cupă Mondială a fost una de nedescris, iar fanii au dat drumul petrecerii imediat după ultimul fluier al arbitrului italian Daniele Orsato din partida jucată împotriva Croației.

ADVERTISEMENT

Suporterii sud-americanilor au ieșit imediat pe străzi pentru a sărbători acest succes care îi oferă șansa lui Lionel Messi să mai joace o finală și poate să-și adauge în palmares singurul trofeu important care îi lipsește.

Indiferent că a fost vorba de Doha, acolo unde argentinienii au creat o atmosferă incandescentă, așa cum numai ei știu să o facă, de orașele mari de acasă sau de localități din întreaga lume, fanii ”pumelor” au ieșit în stradă.

ADVERTISEMENT

Oamenii s-au adunat în diferite piețe din Argentina, cei mai mulți în capitala Buenos Aires, pentru a urmări semifinala împotriva Croației, iar la final au izbucnit în urale de bucurie pentru succesul favoriților.

Fanii pakistanezi s-au bucurat de succesul lui Messi

O altă imagine de colecție este cea în care mai mulți suporteri ai ”pumelor” petrec pe stradă alături de o venerabilă bunicuță. Femeia, cu steagul Argentinei în mâini, cântă și sare alături de mai tinerii săi compatrioți.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcați în tricourile naționalei, cei mai mulți dintre ei cu numele lui Messi pe spate, dar și cu steaguri în care apărea chipul legendarului Diego Maradona, argentinienii au luat cu asalt și străzile din Doha. Au cântat, au dansat și s-au bucurat de victoria magistrală.

Alături de ei au petrecut în Qatar și celebrii suporteri închiriați pentru Cupa Mondială. Reporterul FANATIK a fotografiat șase bărbați de origine pakistaneză, îmbrăcați în tricourile Argentinei și pancarte care îl înfățișau pe Messi.

ADVERTISEMENT

Imagini neverosimile au venit și din Bangladesh, acolo unde o mulțime impresionantă de oameni a fost surprinsă cum sărbătorește cel de-al treilea gol al Argentinei. Fanii, care au urmărit meciul pe un ecran gigant, au explodat de bucurie după ce Julian Alvarez a înscris după o fază genială creată de Lionel Messi.

ADVERTISEMENT
Tags: