Sport

Fanii dinamoviști, sărbătoare pe autostradă alături de jucători. Show pirotehnic și cântece până în zori. Video

Dinamo a promovat în SuperLiga, iar jucătorii lui Ovidiu Burcă au sărbătorit pe drum cu suporterii, care au aprins torțe și au făcut spectacol
04.06.2023 | 11:01
Dinamo revine în SuperLiga după doar 1 an. Sursă foto: Gazeta Sporturilor
ADVERTISEMENT

Dinamo avea amintiri horror de la Mioveni, unde Deian Sorescu a fost dezbrăcat, iar echipa se îndrepta spre retrogradare. Suporterii chiar au oprit autocarul echipei în drum spre București pentru a le cere socoteală jucătorilor. Acum situația s-a schimbat iar Mioveni va rămâne în istoria clubului.

Suporterii lui Dinamo au sărbătorit cu jucătorii de la Mioveni la București. Show pirotehnic

Deși a pierdut cu 2-4, Dinamo a promovat fără emoții, iar fanii au declanșat nebunia. Au invadat terenul și au sărbătorit alături de jucători.

ADVERTISEMENT

Petrecerea a continuat tot drumul de la Mioveni la București, iar autocarul „câinilor” a făcut mai multe popasuri pe traseu, fiind însoțit de sute de suporteri. VEZI VIDEO AICI

Sute de suporteri au însoțit autocarul lui Dinamo de la Mioveni în Ștefan cel Mare
Sute de suporteri au însoțit autocarul lui Dinamo de la Mioveni în Ștefan cel Mare. Sursă foto: gsp.ro

Ultrașii au aprins torțe, artificii și au cântat cu jucătorii: „Hai Dinamo, hai Dinamo, tu tre’ să fii sus acolo / Unde-am mai fost și vom mai fi, să strigăm iar campionii!”, a fost unul dintre cântecele preferate.

ADVERTISEMENT

Galeria lui Dinamo l-au ironizat pe Cristi Balgiu și i-au înjurat pe rivalii de la Steaua

Suporterii nu au uitat conflictul dintre Ahmed Bani și Cristian Balgiu după derby-ul Dinamo – Steaua și au scandat alături de jucători: „Ole, ole, ole, ole, Balgiu e în Serie B”, sau „Dinamo e în A, Dinamo e în A, la m*** CSA”.

Jignirile însă au continuat: „Balgiu echipa ta, oooooo, s-a p*șat Bani pe ea, ooooooo”, au strigat fără perdea dinamoviștii. VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

„Revelionul” alb-roșu a continuat până târziu în noaptea. Convoiul a ajuns la stadionul din Ștefan cel Mare în jurul orei 3 dimineață. Antrenorul Burcă a fost dirijorul petrecăreților din locul din față al autocarului.

Un foc impresionant de artificii a luminat cartierul pentru minute bune pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Ionuț Amzăr, a fost șef de galerie și a fost purtat pe brațe de suporteri care i-au dat în mână și o torță.

ADVERTISEMENT
Torțe, artificii și fumigene în drum spre București după promovarea lui Dinamo
Torțe, artificii și fumigene în drum spre București după promovarea lui Dinamo. Sursă foto: gsp.ro

Sărbătoarea continuă în Ștefan cel Mare

Fanii lui Dinamo vor putea sărbători alături de jucători și duminică, 4 iunie, de la ora 17:00, când jucătorii lui Ovidiu Burcă vor fi prezenți în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT