Sport

Fanii Farului au izbucnit: ”V-ați bătut joc de cea mai mare oportunitate din istoria clubului”

Farul a ratat calificarea în faza grupelor Conference League, iar fanii i-au taxat pe favoriți pentru jocul modest arătat la returul cu HJK Helsinki.
01.09.2023 | 00:30
Fanii Farului au izbucnit Vati batut joc de cea mai mare oportunitate din istoria clubului
Farul a ratat calificarea în faza grupelor Conference League, iar fanii i-au taxat pe favoriți pentru jocul modest arătat la returul cu HJK Helsinki. Sursă foto: Antonio Vasile/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Deși au avut avantajul unui gol de la meciul tur, ”marinarii” nu au reușit să meargă mai departe. Campioana Finlandei s-a impus pe teren propriu cu 2-0, după ”dubla” semnată de Radulovic.

Fanii Farului au luat foc după eliminarea din Conference League

Înfrângerea de la Helsinki nu a picat deloc bine fanilor Farului, care au luat cu asalt pagina de Facebook a clubului și și-au vărsat nervii pe favoriți. Suporterii consideră că jucătorii și staff-ul au tratat cu lejeritate un moment istoric pentru club.

ADVERTISEMENT

”Nu o să mai aveți o ocazie ca asta, nu au jucat nimic… Păcat de ei că au fost cu un picior în grupe” sau ”Ar face bine să vadă meciul lui Sepsi. Au pierdut și ei, dar au alergat după fiecare minge, au dat două goluri, și-au vândut blana scump, ceea ce, cu regret, nu am văzut astăzi la Farul”, sunt câteva comentarii ale fanilor.

”Am jucat hochei sau curse de mașini de ne-au bătut finlandezii? FRF și LPF, nu avem nicio echipă în grupe” sau ”Păcat de suporterii care v-au însoțit. Legat de fotbalul prestat, și ultima clasată din campionatul nostru luptă cu mai multă dăruire decât voi. Nu meritați să reprezentați Romania pe plan internațional”, sunt alte mesaje.

ADVERTISEMENT

”Din păcate ăsta este nivelul fotbalului românesc la ora actuală, atât putem, din an în an ne ducem în jos, ne batem în campionat să câștigăm titlul, valoarea campionatului nostru se vede când ieșim în Europa” sau ”Jalnici, ați avut cea mai mare oportunitate din istoria clubului și v-ați bătut joc de ea!”, au scris alți suporteri supărați.

Hagi, găsit vinovat pentru eșec

La finalul partidei HJK Helsinki – Farul 2-0, din manșa retur a play-off-ului Conference League, fostul internațional Basarab Panduru a analizat jocul ”marinarilor” și este de părere că Gică Hagi a greșit când l-a preferat pe Rivaldinho în locul lui Adrian Mazilu în echipa de start.

ADVERTISEMENT

”Eu bănuiam că Mazilu lipsește pentru că l-a accidentat Ivan meciul trecut. Apoi a intrat în minutul 25. Nu există explicație. Nu mi se pare ok să joci cu Rivaldinho în locul lui. O fi bun Rivaldinho, dar nu are cum să joace titular niciodată la Farul. Concluzia e că rămân surprins neplăcut”, a declarat Panduru.

La rândul său, Viorel Moldovan, fostul coechipier al lui Gică Hagi de la naționala României, consideră că tehnicianul Farului a făcut niște alegeri neinspirate în ceea ce privește titularii întâlnirii din Finlanda.

ADVERTISEMENT

”Mă aşteptam la altceva din partea Farului. Veneau după o victorie importantă în campionat. Legat de acest meci, nişte alegeri ciudate din partea lui Gică Hagi, la primul 11. Grameni a jucat şi a făcut-o foarte bine cu Craiova. Astăzi a fost pe bancă”, a spus Moldovan.

ADVERTISEMENT