Sport

Fanii furioși ai Barcelonei, scandal cu Ronald Koeman după 1-2 cu Real Madrid, în El Clasico: ”Ieși acum”. Reacția clubului

Barcelona a pierdut un nou El Clasico, iar fanii nu au putut trece peste acest lucru și s-au certat cu Ronald Koeman la plecarea acestuia de la stadion.
25.10.2021 | 00:09
Fanii furiosi ai Barcelonei scandal cu Ronald Koeman dupa 12 cu Real Madrid in El Clasico Iesi acum Reactia clubului
ADVERTISEMENT
24-10-2021
21:10

Barcelona, condamnă acțiunile fanilor

La scurt timp după incidentele petrecute la Camp Nou, clubul FC Barcelona a condamnat acțiunile fanilor la adresa lui Ronald Koeman.

”FC Barcelona condamnă public acțiunile violente și disprețuitoare trăite de antrenorul nostru după ce a părăsit Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru a se asigura ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Twitter al grupării catalane.

Real Madrid s-a impus pe Camp Nou cu 2-1 cu golurile fundașilor David Alaba și Lucas Vazquez, în timp ce pentru gazde a înscris la ultima fază Kun Aguero.

A fost primul El Clasico fără restricții pentru suporteri după pandemia de Covid-19, însă s-a înregistrat cea mai mică asistență din ultimele 10 derby-uri jucate în Catalonia.

ADVERTISEMENT

Ronald Koeman, agresat de fanii Barcelonei după înfrângerea cu Real Madrid

Dacă pe parcursul întâlnirii fanii Barcelonei au fost aproape de favoriți și au creat o atmosferă senzațională, nu același lucru s-a întâmplat și după ultimul fluier atunci când suporterii catalani și-au vărsat năduful pe antrenorul Ronald Koeman, considerat unul dintre vinovații pentru situația actuală.

Conform Mirror, o parte dintre suporterii Barcei nu au plecat imediat de la stadion după încheierea partidei și au rămas în zona vestiarelor așteptând să aibă o discuție cu jucătorii și cu tehnicianul olandez.

ADVERTISEMENT

Numai că Ronald Koeman nu s-a arătat disponibil, el urcându-se în mașină și dorind să plece cât mai repede de la Camp Nou. Fanii furioși s-au năpustit asupra automobilului condus de olandez și au început să lovească cu pumnii și picioarele.

Olandezul, atacat de suporterii catalani

Unul dintre suporteri a fost auzind zbierând către tehnicianul catalanilor ”Ieși acum”, în timp ce altul a adăugat ”Ieși în stradă!”, încercând să-l convingă pe Koeman să stea de vorbă cu mulțimea supărată.

ADVERTISEMENT

Ronald Koeman a reușit în cele din urmă să treacă prin mulțime și să plece și, din fericire, părea că vehiculul său nu a suferit pagube serioase. Deși cu siguranță nu majoritatea spectatorilor sunt împotriva olandezului, aceste manifestări ar putea să pună umărul la demiterea acestuia.

Președintele Joan Laporta i-a acordat recent un vot de încredere lui Koeman spunând că nu se pune problema ca acesta să fie demis de la Barcelona, dar mulți sunt de părere că va fi dat afară în curând dacă apare o variantă mai bună.

ADVERTISEMENT

Koeman, nemulțumit de rezultat

La finalul întâlnirii, Ronald Koeman a spus că echipa sa merita mai mult în El Clasico, mai ales că a făcut un joc superior adversarului în prima repriză, și a lăudat atmosfera creată de suporterii cartalani.

”Mereu este complicat să vorbeşti despre un astfel de rezultat, mai ales că meritam mai mult, în special după jocul din prima repriză. Totul a depins de o ocazie clară, când noi puteam să facem 1-0. În loc să se întâmple asta, ei au marcat şi s-a făcut 0-1.

Ne-a fost greu pentru că şi-au apărat rezultatul şi ştiam că sunt periculoşi pe contraatac. Publicul a fost fenomenal până în ultima secundă. În prima repriză am jucat bine, am avut posesia mingii”, a declarat olandezul.

ADVERTISEMENT