ADVERTISEMENT
Sport

Fanii lui Dinamo trag semnalul de alarmă: „Dacă nu ne mai facem treaba, echipa moare”

Fanii acționari din DDB au dezvăluit cele șapte mari probleme cu care se confruntă Dinamo: „Dacă nu ne mai facem treaba, echipa moare”, avertizează aceștia.
Autor: Bogdan Solomon | 16.06.2021 | 17:36
Fanii lui Dinamo trag semnalul de alarmă: „Dacă nu ne mai facem treaba, echipa moare”
Fanii din DDB. Sursa foto: sportpictures.eu

În timp ce jucătorii dinamoviști se pregătesc, sub comanda antrenorului Dusan Uhrin, pentru noul sezon, fanii acționari fac tot ce le stă în putință să rezolve problemele echipei. Și nu sunt deloc puține.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat publicat recent în mediul online, aceștia trebuie să achite cât mai curând posibil nu doar salariile restante, ci și datoriile către ANAF pentru baza de la Săftica. În plus, din cauza fundașului spaniol Isma Lopez, care și-a cerut drepturile financiare pentru întreaga durată a contractului, deși a evoluat doar câteva luni în tricoul alb-roșu, clubul a primit interdicție la transferuri.

Dacă noi cedăm, dacă nu ne mai facem treaba, Dinamo moare. Acesta este adevărul crunt!”, avertizează suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, dând, însă, asigurări că nu vor renunța: „DINAMO TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ!”.

ADVERTISEMENT

Fanii acționari dau cărțile pe față. Ce se întâmplă, de fapt, la Dinamo

JUCĂTORI. ANTRENOR. SALARII. DDB continuă lupta pentru Dinamo! Lotul lui Dinamo s-a reunit ieri, la Săftica, iar astăzi jucătorii au efectuat vizita medicală. Informații detaliate găsiți pe pagina oficială a clubului. 

DUSAN UHRIN a făcut programul, dar vrea să aibă o discuție cu conducerea, pentru a afla care este planul pe termen lung. Această discuție ar fi trebuit să o aibă cu noul președinte executiv, însă toți cei ofertați au refuzat politicos să vină la Dinamo, în situația incertă și atât de dificilă în care se află clubul.

ADVERTISEMENT

 Nimic nou pe frontul Ștefan cel Mare, nu condamnăm, nu judecăm, dimpotrivă, înțelegem reticențele profesioniștilor în a-și distruge imaginea și CV-urile, riscul era mult prea mare. DDB MERGE MAI DEPARTE, ÎNSĂ, DDB INSISTĂ, SPERĂM SĂ GĂSIM OMUL! 

JUCĂTORII își cer salariile restante, altfel cei cărora le permite regulamentul își vor depune memorii. CĂUTĂM SOLUȚII! DDB a achitat salarii în funcție de suma avută la dispoziție la data respectivă. Evident că nu a fost posibil să achităm toate salariile și nici să îi aducem pe toți cu banii la zi.

ADVERTISEMENT

 În cazul în care un jucător, de perspectivă, titular incontestabil, internațional, vandabil și aflat sub contract pe termen lung cu Dinamo, trebuia să primească trei-patru salarii, pentru a nu exista riscul să devină jucător liber, atunci acest jucător, care se încadrează în cel puțin una dintre categorii, a primit banii.

Ne-am fi dorit ca toți jucătorii să își primească integral drepturile, însă acest lucru nu a fost posibil. Toți însă au încasat măcar prime, deci nimeni nu a jucat gratis la Dinamo.

ADVERTISEMENT

A trebuit să achităm salarii în același timp în care era obligatoriu să asigurăm deplasări, să achităm taxe la stat, rate ANAF pentru a nu pierde Săftica, să oferim prime pentru a ne salva de la retrogradare și așa mai departe”, se arată în comunicatul transmis de fanii din Peluza Cătălin Hîldan.

Cele șapte mari probleme care macină clubul Dinamo:

  • Salarii cer și ceilalți angajați ai clubului;
  • Birourile trebuie mutate în alt sediu;
  • Taxe la stat și rate pentru Săftica trebuie achitate în continuare;
  • Dinamo trebuie să fie reprezentat mai departe în Instanțe;
  • Ne luptăm să rezolvăm și problema transferurilor blocate;
  • Căutăm soluții pentru a stabiliza clubul;
  • Continuăm lupta cu spaniolii;
ADVERTISEMENT

Chiar dacă situația se înrăutățește pe zi ce trece, DDB nici nu concepe să abandoneze lupta. „Dacă noi cedăm, dacă nu ne mai facem treaba, Dinamo moare. Acesta este adevărul crunt! ȘI NU VOM CEDA! DINAMO TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ!”, le transmit aceștia celor care au început deja să le cânte prohodul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1