Sport

Fanii Rapidului ies la atac după incidentele de la meciul cu FC U Craiova: ”Ne vom pune avocații să-i cheme în instanță”

Incidentele de la întâlnirea FC U Craiova - Rapid au stârnit multe discuții, iar fanii giuleștenilor consideră că sunt victime și vor să se ajungă în instanță.
21.09.2022 | 10:48
Fanii Rapidului ies la atac dupa incidentele de la meciul cu FC U Craiova Ne vom pune avocatii sai cheme in instanta
Incidentele de la întâlnirea FC U Craiova - Rapid au stârnit multe discuții, iar fanii giuleștenilor consideră că sunt victime și vor să se ajungă în instanță. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tot scandalul a pornit în momentul în care o persoană cu vestă de steward a încercat să fure un steag al giuleștenilor de pe gard, iar aceștia au pătruns pe teren pentru a-l împiedica.

Reacție virulentă a fanilor Rapidului după incidentele de la partida cu FC U Craiova

La 10 zile după incidentele de la meciul cu FC U Craiova, liderul fanilor formației Rapid, Liviu Ungurean, cunoscut sub porecla ”Bocciu”, a anunțat că va da în judecată firma care a asigurat securitatea la stadionul din Târgu Jiu, dar și prezentatorii emisiunilor sportive.

ADVERTISEMENT

”Pe noi, mulți prezentatori de la TV ne-au atacat și ne-au făcut în toate felurile după evenimentele de la Târgu Jiu. Este adevărat că am rupt scaune și le-am aruncat spre teren, doar că așa am încercat să oprim acele bestii de la firma de pază să ne gazeze ca pe animale.

Noi nu am sărit decât pentru a ne apăra steagul de pe gard, smuls de acel fotoreporter autorizat. Nu am vrut niciodată să intrăm pe gazon. Se văd filmările. Acesta este adevărul, iar pentru ce au spus de noi la televizor prezentatorii emisiunilor sportive, noi nu le permitem.

ADVERTISEMENT

Drept dovadă ne vom pune avocații să-i cheme în instanță, să-i dăm în judecată La noi în galerie sunt avocați, procurori, judecători, polițiști, infractori și nu putem permite presei să măture cu noi pe jos, mai ales nevinovați”, a declarat Liviu Ungurean, la Realitatea Sportivă.

Săpunaru, icoană pentru suporterii giuleșteni

Liderul suporterilor giuleșteni s-a mai arătat deranjat de modul în care a fost tratat căpitanul Cristian Săpunaru în emisiunile de televiziune după incidentele petrecute la vestiare, la finalul partidei cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

”Dacă eram vinovați ne puteau face cum vor. Dar noi am aruncat spre acei oameni pentru a-i împiedica să ne gazeze. Avem acasă copii, familii, suntem echilibrați, doar că avem pasiunea de a ne susține echipa în deplasări, facem sacrificii.

În loc să spună că datorită acestor fani își câștigă existența, au ajuns să fie judecătorii Romaniei, nu prezentatori. Ca reacție la tot ce au spus despre Săpunaru, de acum vom merge doar cu Săpunaru în suflet la meciuri, iar coregrafia va fi pe măsură. Mulți si-ar dori să aibă un Săpunaru alături de ei”, a încheiat ”Bocciu”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Cristian Săpunaru a fost ovaționat ca un erou de fanii rapidiști la întâlnirea cu CS Mioveni. Galeria ”alb-vișinie” a afișat un banner uriaș prin care și-a arătat susținerea pentru căpitanul formației lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT