Sport

Fanii Serenei Williams au creat o petiţie împotriva Simonei Halep: “Să i se retragă titlul pentru dopaj!”

Fanii tenisului din întreaga lume au reacţionat după noile acuze la adresa Simonei Halep, iar unii dintre ei chiar cer o petiţie pentru a i se retrage titlul de la Wimbledon.
20.05.2023 | 00:50
Fanii Serenei Williams au creat o petitie impotriva Simonei Halep Sa i se retraga titlul pentru dopaj
Simona Halep şi Serena Williams. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep se confruntă cu o nouă acuzaţie de dopaj după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Jucătoarei de tenis i s-au descoperit nereguli în ceea ce priveşte paşaportul biologic, ceea ce reprezintă o abatere suplimentară şi distinctă.

Fanii Serenei Williams au creat o petiţie împotriva Simonei Halep: “Să i se retragă titlul pentru dopaj!”

Fanii din lumea tenisului s-au împărţit după această nouă acuzaţie la adresa fostului lider mondial WTA. Simona Halep a primit mesaje de încurajare pe reţelele de socializare, dar şi “hate”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, câţiva susţinători ai Serenei Williams au creat o petiţie prin care cer să i se retragă Simonei Halep titlul de la Wimbledon 2019 din cauza dopajului şi să i se dea americancei, care a pierdut finala:

“Să i se ia titlul câştigat la Wimbledon în 2019 pentru dopaj şi să i se dea Serenei Williams” 

ADVERTISEMENT
Mesaj anti-Simona Halep
Mesaj anti-Simona Halep

Simona Halep, mesaje de susţinere de la fanii din întreaga lume: “Avem încredere în tine, continuă să lupţi”

Simona Halep a primit însă mult mai multe mesaje de încurajare pe reţelele de socializare. Mii de fani şi-au declarat susţinerea faţă de jucătoarea din România, după ce a fost acuzată într-un nou scandal de dopaj:

“Simona ești o luptătoare și vei trece peste asta”

“Ei bine, lucrurile ar fi mult mai ușoare dacă nu ai fi cetățean român. Cunoscându-ți valorile și cât de harnică și sinceră ești, este dezgustător să vezi cum te tratează. Credem ÎN TINE”

ADVERTISEMENT

“Suntem cu tine Simo, se va face dreptate! Avem încredere in tine, continua sa lupti cum ai facut-o mereu!!”

“Șerpii și pietrele nu v-au rupt niciodată oasele!! Rămâi puternică!!! 💪💪 Nu uita că ești o campioană!! Este destul de evident că ITIA are o agendă clară de a vă găsi vinovat de ceva, chiar de a inventa o nouă încălcare fără precedent și de a continua să îţi amâne cazul. Sa le fie rusine!!! Acționând ca o mafie, nu ca o organizație independentă și imparțială. Purtătorul de cuvânt spunând că ei sunt„ empatici, eficienţi”… Serios? Pe ce planeta??”

ADVERTISEMENT

“Nu crede acuzațiile nici măcar o secundă. Ține capul sus. Îți trimit putere și dragoste”

Patrick Mouratoglou, prima reacţie: “Această hărţuire trece dincolo de limitele acceptabile!”

Antrenorul Simonei Halep din sezonul precedent, Patrick Mouratoglou, a reacţionat pe pagina de Instagram a Simonei Halep şi consideră că sportiva este hărţuită:

“Această hărţuire trece dincolo de limitele acceptabile”, a fost reacţia lui Mouratoglou, cel care şi-a declarat susţinerea pentru Simona Halep şi după primele acuzaţii de dopaj.

Pentru Simona Halep va urma o audiere, pe data de 28 mai în care va trebui să răspundă atât acuzaţiilor iniţiale de dopaj cu roxadustat, dar şi acestor noi acuze, privind neregularităţile din paşaportul biometric.

ADVERTISEMENT