Sport

Favorită surpriză la câștigarea Ligii Campionilor: „E ca lupta lui DiCaprio cu ursul, când nimeni nu-i dădea vreo șansă!”

Liga Campionilor a revenit, iar analiștii și-au ales o favorită surpriză la câștigarea competiției. Real Madrid, campioana en titre, a ieșit din schemă.
15.02.2023 | 12:34
Favorita surpriza la castigarea Ligii Campionilor E ca lupta lui DiCaprio cu ursul cand nimeni nui dadea vreo sansa
Favorită surpriză la câștigarea trofeului Ligii Campionilor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liga Campionilor a revenit, iar primele două meciuri tur din optimile de finală au avut deja loc. AC Milan și Bayern Munchen și-au câștigat la limită partidele, scor 1-0 cu Tottenham, respectiv PSG. Mihai Stoica și Basarab Panduru și-au ales aceeași favorită surpriză la câștigarea marelui trofeu.

Mihai Stoica și Basarab Panduru merg pe aceeași echipă la câștigarea Ligii Campionilor: „1 leu aş pune pe Napoli, 5 lei pe City”

Mihai Stoica și Basarab Panduru au analizat meciurile din optimile de finală ale Ligii Campionilor și au ajuns la un numitor comun. Managerul general al celor de la FCSB și fostul mare internațional român au trecut-o cu vederea pe Real Madrid, campioana en-titre, dar și echipa cu cele mai multe trofee în cea mai titrata competiție inter-cluburi.

ADVERTISEMENT

„1 leu aş pune pe Napoli, 5 lei pe City. Şi eu merg pe Guardiola, că au trecut mulţi ani. Dacă-l avea pe Lewandowski, puneam pe Bayern anul ăsta. Dacă mă uit acum la Liverpool, la ce joacă, la ce jucători au, nu-i văd să fie periculoşi”, a declarat Basarab Panduru, care o vede pe Manchester City câștigătoare a Ligii Campionilor.

Tot pe campioana Angliei mizează și Mihai Stoica, însă oficialul FCSB-ului a menționat că admirația pentru Pep Guardiola a dus la această alegere. Oficialul roș-albaștrilor a făcut o comparație inedită între Manchester City cu Leonardo DiCaprio în filmul The Revenant.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica o vede favorită la câștigarea Ligii Campionilor pe Manchester City: „E ca lupta lui DiCaprio cu ursul, când nimeni nu-i dădea vreo șansă”

„Eu ţin cu City, pentru Guardiola. Dar dacă zic că pun pe City, sigur nu face nimic, deci nu pun pe City nimic. 1 leu pun pe Liverpool. Anul trecut Real Madrid nu a avut nicio şansă după bookmakeri, dar a câştigat.

ity e precum Leonardo DiCaprio la Oscar, ca atunci când s-a bătut cu ursul (n.r. – în The Revenant) şi nimeni nu-i dădea nicio şansă”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Manchester City o înfruntă pe Leipzig în optimile Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Pep Guardiola joacă meciul tur în deplasare, pe 22 februarie, iar pe 14 martie va avea loc partida retur din Anglia. În sezonul precedent, City s-a oprit în semifinale după ce a fost eliminată dramatic de Real Madrid în dublă manșă, scor 5-6 la general.

Bayern și AC Milan, primele echipe victorioase din optimile Ligii Campionilor

Bayern Munchen și AC Milan au deschis seria victoriilor din optimile Ligii Campionilor. Cu Messi și Neymar titulari și cu Mbappe intrat în minutul 57, PSG nu a reușit să o învingă pe Bayern Munchen. Kingsley Coman, în minutul 53, a marcat singurul gol al partidei, 1-0 pentru campioana Germaniei.

ADVERTISEMENT

În celălalt meci, AC Milan a câștigat, scor 1-0 cu Tottenham pe teren propriu. Brahim Diaz a marcat în minutul 7, iar Tătărușanu, titular în poarta „rossonerilor”, a reușit să mențină tabela intactă. Miercuri, 15 februarie, se joacă alte două meciuri din optimile de finală. Club Brugge primește vizita Benficăi, în timp ce derby-ul serii are loc în Germania, Dortmund – Chelsea.

ADVERTISEMENT