Sport

FC Barcelona, acord total cu doi jucători de top! Ce spune Joan Laporta despre revenirea lui Leo Messi

Întoarcerea lui Lionel Messi la Barcelona a fost adusă în discuție după eliminarea lui PSG din Liga Campionilor, dar mai ales în urma criticilor primite de argentinian. Joan Laporta a vorbit despre acest subiect.
29.03.2022 | 11:12
FC Barcelona acord total cu doi jucatori de top Ce spune Joan Laporta despre revenirea lui Leo Messi
Joan Laporta rămâne la ideea că a procedat bine lăsându-l pe Lionel messi să plece de la Barcelona în vara lui 2021. Sursa foto: fcbarcelona.fr
ADVERTISEMENT

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a comentat, pe larg, eventuala revenire a lui Lionel Messi pe Camp Nou. Șeful grupării blaugrana exclude o asemenea variantă, dar recunoaște că ar vrea ca jucătorul să fie pe gazon la inaugurarea noului stadion.

Joan Laporta exclude varianta revenirii lui Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi a plecat de la Barcelona în vara lui 2021 ca jucător liber de contract și a ajuns la PSG. De atunci au fost câteva situații în care s-a vorbit despre revenirea lui, mai ales când jucătorul se afla în oraș.

ADVERTISEMENT

Dar președintele Barcelonei, Joan Laporta, a exclus varianta ca argentinianul să revină în viitorul foarte apropiat la gruparea blaugrana. „Nu am primit niciun mesaj de la Messi sau de la cineva din anturajul lui că ar vrea să revină la Barça.

În plus, nici nu luăm în considerare această variantă la moment actual. Construim o nouă echipă, cu jucători cu experiență. Dar Leo este Leo, este cel mai bun jucător.

ADVERTISEMENT

N-aș spune că întoarcerea lui ar fi un pas înapoi pentru echipă. El este un învingător. Messi merită respect ca jucător și ca persoană”, a declarat Joan Laporta, conform as.com.

Joan Laporta regretă problemele pe care le are Lionel Messi

Președintele Barcelonei a dezvăluit și ce relație are cu starul argentinian. „Nu există contact personal, pentru că este la Paris. Îmi amintesc cu emoție de perioada în care el era la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Pentru mine nu a fost o perioadă ușoară. Dar clubul este pe primul loc și nu am vrut să-l supun niciunui risc. Am făcut ceea ce trebuia făcut.

Știu ce se vorbește în legătură cu perioada pe care o traversează Messi. Chiar și apropiații îmi atrag atenția.

ADVERTISEMENT

Unii spun că echipa șuta mai mult la poartă când Messi era aici. Dar Barcelona șutează mult și acum. Îmi pare rău pentru el mai mult din cauza problemelor medicale pe care le-a avut, decât din punct de vedere fotbalistic.

El a ajuns la un club care pune pe primul plan aducerea vedetelor, chiar dacă uneori acestea costă mult”, a mai spus Joan Laporta. Acesta a recunoscut că i-ar plăcea ca Messi să joace în meciul care va avea loc cu ocazia inaugurării noului stadion.

Laporta a anunțat două achiziții deja rezolvate de FC Barcelona! Cine sunt jucătorii transferați de catalani

Joan Laporta nu ia în calcul revenirea lui Leo Messi la FC Barcelona, dar pregătește transferuri importante pentru Xavi. Președintele catalanilor a anunțat că negocierile cu doi jucători au fost deja încheiate, dar a refuzat să le dea numele. “Este vorba despre un fundaș și un mijlocaș”, a precizat Laporta.

Fabrizio Romano, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi, a dezvăluit care sunt cei doi fotbaliști antamați de FC Barcelona. Și nu sunt deloc surprize. Andreas Christensen, fundașul celor de la Chelsea, și Frank Kessie, mijlocașul lui AC Milan, și-au dat deja acordurile. Cei doi sunt în ultimele luni de contract cu actualele cluburi și vin gratis!

Contractul cu Spotify este cel mai bun din istorie

Joan Laporta s-a referit și la semnarea actelor cu Spotify. Compania suedeză va fi, din vară, noul sponsor principal al echipei. „Ne-au cerut la un moment dat să nu mai dăm detalii, pentru că urma o ședință a Consiliului de Administrație.

Acordul nu a fost niciodată în pericol. Va fi cel mai bun contract din istorie. Săptămâna aceasta voi da mai multe detalii în ceea ce privește contractul, inclusiv cifre.

Respect dorințele partenerului. Voi fi atent să nu încalc vreo clauză de confidențialitate. Vom lega clubul de lumea muzicii și tehnologiei. Pentru mânecile tricourilor avem șase oferte de sponsorizare”, a mai declarat președintele Barcelonei.

Joan Laporta a recunoscut că i-ar fi plăcut ca stadionul să se numească „Nou Camp Spotify”, dar sponsorul a vrut altfel. Ca urmare, numele companiei va apărea înaintea denumirii arenei.

ADVERTISEMENT