Fotbal intern

FCSB rămâne în coasta liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii, victorie cu 3-1 la Botoșani. Video

06.05.2021 | 21:45
FCSB ramane in coasta liderului CFR Cluj Rosalbastrii victorie cu 31 la Botosani Video
ADVERTISEMENT

FC Botoșani – FCSB 1-3. Roș-albaștrii s-au impus în Moldova și rămân aproape de liderul CFR Cluj. Echipa lui Toni Petrea are 43 de puncte, cu două mai puține decât campioana României.

FC Botoşani – FCSB 1-3 (Ongenda 28 / Oct. Popescu 4, Moruțan 13-pen., 73-pen.) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • FC Botoșani: E. Pap – Braun, Chindriș, Meleke(Racovițan 85), Țigănașu – E. Papa(Patache 85), J. Rodriguez, Ongenda – Ashkovski(Tîrcoveanu), D. Croitoru, Fili(Florescu 85); Rezerve: Hankic – Patache, Racovițan, Plămadă, Târșă, Tîrcoveanu, E. Florescu, M. Roman I, S. Camara; Antrenor: Marius Croitoru
  • FCSB: A. Vlad – Crețu, I. Cristea, Haruț, Radunovic – Ov. Popescu(c), Nedelcu(Oaidă 34), Olaru(Vînă) – Moruțan, Buziuc(Istrate 46), Oct. Popescu(Perianu 77); Rezerve: Straton, Simion, Filip, Vînă, Șerban, Perianu, Oaidă, Istrate, Niță; Antrenor: Anton Petrea
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! FCSB se impune cu 3-1 și rămâne la două puncte în spatele lui CFR Cluj.

Min. 83 – Paradă de senzație a lui Vlad! Portarul oaspeților îl blochează pe Chindriș, care trage în el din doar doi metri.

Min. 73 – GOOOL FCSB!!! Moruțan face „dubla” de la punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost scoasă de același Olaru.

ADVERTISEMENT

Min. 51 – FC Botoșani cere penalty! Crețu îl agață în careu pe Roman, dar Cojocaru fluieră indirectă pentru oaspeți și acordă cartonaș galben pentru mijlocașul moldovenilor.

Min. 41 – Tavi Popescu, aproape de un super gol! Internaționalul de tineret îl vede ieșit pe Pap, dar nu reușește să îl surprindă.

ADVERTISEMENT

Min. 32 – Ocazie de egalare a gazdelor! Șutul lui Chindriș se duce peste transversala porții lui Vlad.

Min. 29 – Ratare monumentală a oaspeților! Ovidiu Popescu rămâne singur cu Pap, dar îl remarcă pe portarul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Min. 28 – GOOOL FC Botoșani!!! Ongenda reduce din handicap cu o scăriță superbă peste Vlad.

Min. 13 – GOOOL FCSB!!! Moruțan înscrie din penalty în poarta fostei sale echipe. Lovitura de pedeapsă a fost obținută de Olaru, faultat de Braun.

Min. 4 – GOOOL FCSB!!! Octavian Popescu deschide scorul și ajunge la cota 4 în acest sezon.

Min. 1 – A început meciul!

Gafa lui Vlad i-a refuzat FCSB-ului fotoliul de lider

Ghinionul a făcut ca echipa lui Toni Petrea să nu fie acum pe primul loc, pentru că etapa trecută conducea la Giurgiu cu 1-0 pe CFR Cluj şi la acest scor redevenise lider. O gafă a portarului Andrei Vlad comisă în ultimele secunde ale jocului a adus însă egalarea şi menţinerea ardelenilor pe prima poziţie.

FCSB nu mai joacă de mult acel fotbal ofensiv, spectaculos, din prima parte a campionatului. Plecarea golgeterului Dennis Man la Parma şi numeroasele probleme de lot au dereglat complet mecanismul echipei şi calitatea jocului a devenit din ce în ce mai modestă.

FC Botoşani – FCSB Live stream Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

Partida FC Botoşani – FCSB se joacă joi, 6 mai, de la ora 19:45, pe stadionul echipei moldovene, vremea la ora meciului fiind optimă pentru fotbal, cer noros, dar fără pericol de ploaie, temperatură în jur de 17 grade. Cel care va conduce acest meci este arbitrul Adrian Cojocaru.

Întâlnirea Botoşani – FCSB se dispută joi, 6 mai, de la ora 19:45, în cadrul etapei a 6-a din play-off Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar o mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în variantă LIVE VIDEO.

Marius Croitoru promite prima victorie a Botoşanilor pe teren propriu împotriva FCSB

Se ştie că FC Botoşani a fost echipa păcii în meciurile cu FCSB, între cei doi patroni, Valeriu Iftime şi Gigi Becali existând o excelentă relaţie de prietenie şi de afaceri, foarte multe transferuri fiind efectuate pe filiera moldoveană către bucureşteni: Miron, Oaidă, Moruţan, Haruţ.

Tradiția confruntărilor directe de la Botoșani spune că gazdele nu au câștigat niciodată, singura lor „performanță” fiind un egal în cele 10 meciuri. În rest, doar victorii ale FCSB-ului.

Antrenorul Marius Croitoru anunţă că FC Botoşani se va bate pentru a obţine primul succes pe teren propriu contra „roș-albaștrilor”. Suspiciunile persistă, după ce tocmai la primul meci din play-off, portarul Edi Papp, care a fost acum din nou titularizat, a comis o gafă incredibilă, care a oferit victoria FCSB.

Atac extrem de şubred pentru FCSB

Problema este că Toni Petrea a rămas fără atac, dar nici aşa proscrisul sloven Vukusic nu a fost îngăduit măcar în lot de patronul Gigi Becali. Căpitanul Florin Tănase e suspendat, mijlocaşul Şut s-a accidentat , la fel și fundaşul central Miron. Revine, în schimb, pe dreapta în apărare Vali Creţu. Cu un atac Moruţan – Istrate – Octavian Popescu în condiţii normale ar fi extrem de greu pentru FCSB să câştige.

Este incredibilă cota la victorie acordată de bookmakeri lui FCSB, nu mai puţin de 1,95 faţă de 4,30 cât au primit moldovenii. Dacă aceştia vor marca vor avea o cotă de 1,65. Se pare că bookmakerii nu ţin cont de numeroasele zvonuri şi pe tradiţia meciurilor directe, care spune că din nou FCSB va pleca cu toate punctele.

ADVERTISEMENT