Sport

FC U Craiova, decizie de ultimă oră în privința biletelor! Ce se întâmplă cu vaccinații și nevaccinații la derby-ul din Bănie

FANATIK a aflat decizia pe care FC U Craiova a luat-o cu privire la condițiile în care suporterii vor avea acces la derby-ul cu Universitatea Craiova, din acest weekend.
02.10.2021 | 17:01
FC U Craiova decizie de ultima ora in privinta biletelor Ce se intampla cu vaccinatii si nevaccinatii la derbyul din Banie
FC U Craiova, decizie de ultimă oră în privința biletelor! Ce se întâmplă cu vaccinații și nevaccinații la derby-ul din Bănie
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, cu o zi înainte de derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova, organizatorii au pus în vânzare biletele pentru suporteri. Ultrașii au format cozi la casele de bilete, însă pe stadion vor avea acces doar persoanele vaccinate.

FC U Craiova, decizie de ultimă oră în privința biletelor

FANATIK a aflat că cei de la FC U Craiova au decis ca, la meciul cu Universitatea Craiova, să aibă acces doar persoanele vaccinate. Hotărârea a fost luată după punerea în vânzare a biletelor, astfel că, cel mai probabil, tichetele au fost achiziționate și de persoane nevaccinate.

ADVERTISEMENT

Suporterii nevaccinați, care au apucat să-și cumpere bilete pentru partida de duminică, vor putea folosi tichetele pentru a participa la următoarele două meciuri pe care FC U Craiova le va disputa acasă, adică partidele cu Gaz Metan și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Peluza Sud nu va fi prezentă la meci

Așa cum a anunțat printr-un comunicat postat pe Facebook, Peluza Sud nu va fi prezentă la meciul de duminică. Suporterii echipei lui Adrian Mititelu consideră o decizie discriminatorie aceea de a permite accesul pe stadion doar persoanelor vaccinate.

ADVERTISEMENT

Astfel că, organizatorii nici nu au pus în vânzare bilete în zona rezervată Peluzei Sud. Trebuie menționat că fanii celor de la Universitatea Craiova au primit doar 462 de bilete pentru meciul de duminică.

Noile restricții impuse de autorități

Decizia celor de la FC U Craiova vine ca urmare a noilor prevederi impuse de autorități. Mai exact, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis ca desfășurarea competițiilor sportive să poată fi realizată doar în intervalul orar 5:00-24:00. În plus, suporterii pot ocupa până la 50% din capaciatea stadioanelor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe stadioane au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 sau care au trecut prin boală în ultimele șase luni.

Noile prevederi sunt destinate localităților unde incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 6/1000 de locuitori. Sâmbătă, rata de infectare cu COVID-19, în Craiova, a ajuns la 7,01 la mia de locuitori.

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci încins între FC U Craiova și Universitatea Craiova

Deși nu vor putea fi prezenți prea mulți suporteri, partida dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova se anunță una încinsă, având în vedere că cele două rivale se întâlnesc pentru prima dată în Liga 1.

FC U Craiova vine după un rezultat de egalitate, în campionat, contra moldovenilor de la FC Botoșani, scor 1-1. Echipa lui Adrian Mutu se află pe locul 13 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după zece meciuri jucate.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova a zdrobit-o pe Dinamo cu scorul de 5-0, în ultimul meci de Liga 1. În clasament, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf se află pe locul 7, cu 16 puncte obținute.

Inclusiv Mircea Bornescu, fostul team manager de la FC U Craiova, se așteaptă la un meci încrâncenat duminică.

„Cred că va fi un spectacol atât în teren, cât și în tribună. Va fi un meci încrâncenat, cu o dorință foarte mare de victorie de ambele părți. Sunt încrezător că echipa lui Adrian Mutu va face un meci bun.

Echipa lui Reghecampf are un parcurs destul de bun în acest campionat. Are o echipă foarte bună, care se va bate la titlu, anul acesta. Însă, diferența în acest meci o va face doar atitudinea.

Este un derby și, vă dați seama, suporterii Universității Craiova își doresc să câștige acest meci sau să nu-l piardă. Plus că există această rivalitate dintre cele două echipe.

Sunt doi antrenori foarte buni (n.r. Reghecampf și Mutu). Unul este consacrat, Reghe deja nu mai are nevoie de nicio prezentare în ceea ce privește calitățile lui de antrenor. Iar Adi Mutu este un antrenor foarte bun în devenire. Din punctul meu de vedere, va fi unul dintre cei mai buni antrenori din România, în viitorul apropiat”, a declarat Mircea Bornescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Partida FC U Craiova – Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: