Sport

Mircea Bornescu, despre incidentul de la casa lui Sorin Cârțu: „Suporterii se simt trădați! Uneori, toată dragostea se poate transforma în ură!”. Exclusiv

Mircea Bornescu, fostul team manager al echipei FC U Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre incidentul petrecut, zilele trecute, la casa lui Sorin Cârțu.
02.10.2021 | 15:00
Mircea Bornescu despre incidentul de la casa lui Sorin Cartu Suporterii se simt tradati Uneori toata dragostea se poate transforma in ura Exclusiv
Mircea Bornescu, despre incidentul de la casa lui Sorin Cârțu: „Suporterii se simt trădați! Uneori, toată dragostea se poate transforma în ură!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

În seara de marți spre miercuri, un incident scandalos a avut loc la casa lui Sorin Cârțu. Mai mulți suporteri de la FC U Craiova au scris mesaje dure pe gardul locuinței președintelui de la Universitatea Craiova: „Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă”.

Mircea Bornescu, despre incidentul de la casa lui Sorin Cârțu

Fostul fotbalist consideră că suporterii lui FC U Craiova se simt trădați de Sorin Cârțu, pentru că a ales să se implice la echipa patronată de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Acesta a amintit că și Claudiu Niculescu a avut parte de adversitatea suporterilor olteni, după ce a părăsit-o pe echipa alb-albastră pentru a da curs ofertei venite de la rivala Dinamo.

„Suporterii știu foarte bine că uneori toată dragostea, pe care o ai pentru un om, se poate transforma în ură. Mai mult ca sigur că Sorin Cârțu a fost foarte iubit de cei de la Peluza Sud și, datorită faptului că a făcut istorie la Universitatea Craiova, suporterii se simt trădați, pentru că a mers la CS U Craiova și face parte din acest proiect.

ADVERTISEMENT

Așa sunt suporterii pătimași de la Universitatea Craiova. Amintiți-vă că și Claudiu Niculescu a pățit același lucru. Ei, când iubesc, iubesc cu patimă și la fel e și când urăsc”, a declarat Mircea Bornescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Mircea Bornescu: „Va fi un meci încrâncenat!”

Cât despre derby-ul, din acest weekend, dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova, Mircea Bornescu spune că va fi un meci încrâncenat. Fostul goalkeeper consideră că diferența, în acest meci, va fi făcută de atitudine.

ADVERTISEMENT

„Cred că va fi un spectacol atât în teren, cât și în tribună. Va fi un meci încrâncenat, cu o dorință foarte mare de victorie de ambele părți. Sunt încrezător că echipa lui Adrian Mutu va face un meci bun.

Echipa lui Reghecampf are un parcurs destul de bun în acest campionat. Are o echipă foarte bună, care se va bate la titlu, anul acesta. Însă, diferența în acest meci o va face doar atitudinea.

ADVERTISEMENT

Este un derby și, vă dați seama, suporterii Universității Craiova își doresc să câștige acest meci sau să nu-l piardă. Plus că există această rivalitate dintre cele două echipe.

Sunt doi antrenori foarte buni (n.r. Reghecampf și Mutu). Unul este consacrat, Reghe deja nu mai are nevoie de nicio prezentare în ceea ce privește calitățile lui de antrenor. Iar Adi Mutu este un antrenor foarte bun în devenire. Din punctul meu de vedere, va fi unul dintre cei mai buni antrenori din România, în viitorul apropiat”, a mai spus Mircea Bornescu.

Partida FC U Craiova – Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

În tribune, nu se vor afla prea mulți suporteri, din cauza noilor restricții impuse de autorități. Mai exact, la meciul de duminică vor putea asista doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 sau trecute prin boală, iar stadionul va putea fi ocupat până la 50% din capaciatea maximă.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: