Sport

FC U Craiova mesaj clar pro-FCSB! Ce au scris pe fanionul de la meciul direct

FC U Craiova s-a implicat în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua și s-a poziționat de partea formației patronate de Gigi Becali.
16.07.2023 | 23:10
FC U Craiova mesaj clar proFCSB Ce au scris pe fanionul de la meciul direct
FC U Craiova s-a implicat în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua și s-a poziționat de partea formației patronate de Gigi Becali. Sursă foto: Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Echipa lui Adrian Mititelu a primit vizita campioanei României în prima etapă a noului sezon din SuperLiga, dar meciul s-a disputat la Târgu Jiu din cauza lucrărilor de pe ”Ion Oblemenco” după festivalul IntenCity.

FC U Craiova, recunoaștere pentru FCSB

Pentru această partidă, conducătorii clubului FC U Craiova au creat un fanion special pe care au scris că vor întâlni FCSB, doar că în paranteză au trecut numele FC Steaua București, lucru care mai mult ca sigur că va naște controverse.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova FCSB

Vicecampioana României se află într-un conflict de durată cu rivalii de la CSA Steaua în privința mărcii, palmaresului și al istoriei fostei mari echipe Steaua București, iar prin acest gest oltenii arată că sunt de partea formației lui Gigi Becali.

Ultimul scandal dintre cele două cluburi a apărut după ce ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a semnat actele prin care FCSB se poate întoarce în Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo din etapa a 2-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că totul părea în regulă și echipa lui Gigi Becali va juca în premieră pe noua arenă, Mihai Stoica a dezvăluit că a intervenit o problemă pentru că în contract apare o clauză de un milion de euro pe care FCSB trebuie să o plătească dacă se deteriorează o suprafață de joc.

Mititelu îl susține pe Becali

Nu este prima dată când FC U Craiova se poziționează de partea lui Gigi Becali. Într-o emisiune FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a spus clar că pentru el FCSB este adevărata Steaua.

ADVERTISEMENT

”Fostele glorii care au câștigat Cupa Campionilor, nu ați văzut că în mare parte vorbesc de CSA Steaua. Sau că FCSB nu ar fi Steaua. Vă dați seama ce absurditate. Faptul că au o problemă cu Gigi Becali, nu mai e FCSB. Deci e în funcție de relația lor cu patronul sau dacă patronul e mai bun, mai prost, sau tâmpit, e sau nu e.

Numai un idiot ar putea să spună că FCSB nu e Steaua, credeți-mă. Sau un om de rea credință. Poate e unul idiot. Nu își dă seama, spune prostii, nu realizează, nu are noțiunea, nu are termenii sau să fii de rea credință. Cum să nu fie Steaua?

ADVERTISEMENT

A, nu se mai numește Steaua. Dar e fosta echipă Steaua. Este fosta echipă CCA. Cum să nu fie? E o continuitate, a urmat niște căi, niște norme, despre ce vorbim. Faptul că nu le-a mai plăcut lor de Gigi Becali, hai, bă, să inventăm”, declarat Mititelu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB. 1,27 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: