Fotbal intern

U Craiova, doar remiză la Voluntari. Oltenii sunt la al 6-lea meci fără victorie. Video

26.01.2021 | 19:27
U Craiova doar remiza la Voluntari Oltenii sunt la al 6lea meci fara victorie Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat în deplasare cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 19-a a Ligii 1 și se află la al șaselea meci consecutiv fără victorie și al cincilea încheiat la egalitate. Gazdele au deschis scorul prin Angelov, oltenii restabilind egalitatea prin Ivan care a înscris după o pauză de 4 luni.


FC Voluntari – U Craiova 1-1 (Angelov 10 / Ivan 25) – VEZI AICI CELE MAI INTERESANTE FAZE

Min. 25: GOOOL CRAIOVA! Nistor centrează din partea dreaptă, Ivan se desprinde dintre fundașii centrali adverși și restabilește egalitatea cu o lovitură de cap.

ADVERTISEMENT

Min. 10: GOOOL VOLUNTARI! Ricardinho a centrat din partea dreaptă și Angelov, scăpat de fundașii olteni, a reluat în plasă din 5 metri.

Min. 1: A început meciul de la Voluntari.

FC Voluntari: Lavin – Costin, Balaur, Armaș, Briceag (Vlad 31) – Ricardinho, Droppa, Tavares – I. Gheorghe, Angelov (Borțoneanu 61), Anderson (Lopes 46, Stoica 90). Rezerve: Rîmniceanu, Achim, Ilie, Dorobanțu, Buliga. Antrenor: Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Papp, Bancu – Nistor, Screciu, Cicâldău – Bărbuț (Mamut 63), Ivan, Ofosu (Baiaram 81). Rezerve: Popescu, Vătăjelu, Constantin, Bic, Mateiu, Cîmpanu, Căpățînă. Antrenor: Corneliu Papură.

l1


Obiectivele lor sunt însă diferite. FC Voluntari, ca în fiecare an, luptă să adune puncte pentru zile negre, pentru a se menține în prima divizie, în timp ce oltenii au declarat că se bat la titlu, însă după evoluțiile din ultima vreme acest lucru pare puțin realizabil.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari și-a schimbat antrenorul, în locul lui Mihai Teja sosind Bogdan Andone, însă revirimentul nu a avut loc și echipa se află acum pe locul 14, cu 15 puncte, poziție extrem de periculoasă, însă mai sunt multe etape din sezonul regulat și apoi va veni play-out-ul.

FC Voluntari – U Craiova Live Stream Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Partida Voluntari – Craiova se joacă marți, 26 ianuarie, de la ora 17:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană și va fi televizată pe canelele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport 1. De asemeni puteți urmări jocul pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În etapa trecută FC Voluntari a avut o misiune imposibilă, jucând pe Arena Națională cu FCSB și a murit frumos, pierzând doar cu 2-1 după o evoluție care poate da speranțe pentru viitor. Craiova a remizat acasă cu Viitorul, la capătul unui meci frumos, în care ambele echipe au trecut pe lângă victorie.

Antrenorul Corneliu Papură, tot mai contestat de suporteri

La U Craiova tensiunea este în creștere pentru antrenorul Corneliu Papură, tot mai contestat de către suporteri, care nu înțeleg de ce a fost adus pentru a treia oară în doi ani, după ce primele două mandate au fost experiențe eșuate.

Marile probleme ale oltenilor sunt în special la capitolul ofensivă, unde toate soluțiile încercate după accidentarea gravă în toamnă a golgeterului Elvir Koljic au eșuat, nici croatul Ivan Mamut, nici Andrei Ivan sau Cristi Bărbuț nereușind să devină decisivi în fața porții.

Se așteaptă jucători noi la U Craiova zilele următoare

Corneliu Papură spune că așteaptă întăriri în următoarele zile, ținta principală fiind fostul jucător de la Dinamo, spaniolul Juan Camara, care a revenit la Jagiellonia, echipa poloneză de unde fusese împrumutat câinilor.

Bookmakerii acordă totuși o cotă de 1,65 la victorie pentru Craiova, considerând că la acest moment Voluntari se prezintă mult mai rău. Ilfovenii au primit cotă de 5,50, iar un gol al echipei lui Bogdan Andone valorează 1,60, oltenii având una dintre cele mai bune defensive din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeș: 1,95 este cota pentru “total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT