Sport

FCSB a câștigat 1.500 de bilete în plus la meciul cu Viking. Cum au reușit asta oficialii clubului

FCSB va avea ambele peluze închise la meciul cu Viking din play-off-ul Conference League, însă conducerea clubului a reușit să se folosească de un artificiu.
16.08.2022 | 18:58
FCSB a castigat 1500 de bilete in plus la meciul cu Viking Cum au reusit asta oficialii clubului
30.000 e numărul maxim de bilete pe care FCSB le poate pune în vânzare la meciul cu Viking. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a primit din nou o amendă consistentă din partea UEFA și ambele peluze vor fi închise pe Național Arena la meciul tur cu norvegienii. Astfel, clubul este nevoit să pună cu 24.000 de bilete mai puțin în vânzare.

FCSB a „driblat” sancțiunea primită de la UEFA

Conform gsp.ro, FCSB mai pune în vânzare încă 1.500 de bilete pentru meciul cu Viking Stavanger.

Astfel, clubul a apelat la un articiu permis de forul de la Nyon și îi va așeza într-una din cele două peluze închise pe suporterii celor de la Viking.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, FCSB nu va mai fi nevoită să blocheze minim două sectoare și jumătate de la o tribună, pentru maxim 200 de fani care vor veni din Norvegia.

Câte bilete poate pune în vânzare FCSB pentru meciul cu Viking

Cu cele 1.500 de bilete, FCSB va putea pune în vânzare aproximativ 30.000 de bilete la meciul tur din play-off-ul Conference League.

ADVERTISEMENT

Așadar, cu Viking vor fi cu cel puțin 10.000 de suporteri mai puțin decât la precendenta partidă cu Dunajska Streda, din turul trei preliminar.

Prețurile bilete la meciul dintre FCSB și Viking

FCSB a fost nevoită să pună în vânzare biletele cu întârziere, din cauza UEFA, iar suporterii și-au putut achiziționa tichete cu doar trei zile înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor e mai mare decât la meciul cu Dunajska Streda: VIP 1 – 150 LEI, VIP 2 – 100 LEI, VIP 3 – 75 LEI, TRIBUNA 2 – INEL 1 – 50 LEI, TRIBUNELE 1 ȘI 2 – INELELE 2 ȘI 3 – 30 LEI.

Fanii își pot achiziționa biletele online de pe www.bilete-fcsb.ro sau de la casele de bilete ale Arenei Naționale. Iată programul: MIERCURI – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia), JOI – 11:00 – 21:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu, Bulevardul Pierre de Coubertin).

ADVERTISEMENT

De ce a închis UEFA cele două peluze la meciul cu Viking

FANATIK a aflat în exclusivitate motivul pentru care UEFA a decis să închidă cele două peluze la meciul cu Viking. Gigi Becali a atras atenția celor de la Nyon datorită derapejelor xenofobe înainte de meciul cu Dunajska Streda și la adresa celor de la Sepsi.

Patronul FCSB a răbufnit și la adresa celor de la Rapid și a făcut mai multe remarci rasiste„Astea sunt batjocuri a la rromi. Că lor le place la Giulești. Dar galeria lor e civilizată, conducerea e la rromi. Numai ei aruncă de-astea. Dacă zic eu acum că dau 10 euro pe un jucător al lor nu e batjocură?”.

FCSB, amendată cu aproape 100.000 de euro înainte după meciurile cu Saburtalo Tbilisi și Dunajska Streda

FCSB a primit o amendă record de 50.000 de euro, după meciul retur cu Saburtalo Tbilisi, când galeria Peluzei Nord a avut scandări rasiste la adresa rivalilor de la Rapid, la finalul partidei.

Echipa lui Gigi Becali a mai fost amendată cu 45.250 euro la meciul cu Dunajska Streda din cauza comportamentului rasist al suporterilor, dar și pentru blocarea scărilor la Peluza Nord, aruncarea de obiecte în teren și aprindere de materiale pirotehnice.

Astfel, Becali trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin 95.250 de euro din cauza suporterilor, pentru doar două partide, iar FCSB riscă ca la următoarea abatere să joace cu porțele închise sau în afara Bucureștiului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT