Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„FCSB a mai avut și alte semnale de alarmă”. Cristi Balaj analizează lupta la titlu după victoria Rapidului din derby

Cristi Balaj a analizat la FANATIK SUPERLIGA lupta la titlu spunând că nu e un semn bun pentru contracandidate faptul că FCSB a conştientizat semnalul de alarmă din derby.
14.03.2024 | 14:58
FCSB a mai avut si alte semnale de alarma Cristi Balaj analizeaza lupta la titlu dupa victoria Rapidului din derby
„FCSB a mai avut și alte semnale de alarmă” Cristi Balaj analizează lupta la titlu după victoria Rapidului din derby. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut un duş rece sâmbătă seara pe Arena Naţională după ce a fost umilită de rivala Rapid cu 0-4. Roş-albaştrii păstrează patru puncte avans înainte de play-off, dar şi cele mai mari şanse la titlu.

„FCSB a mai avut și alte semnale de alarmă” Cristi Balaj analizează lupta la titlu după victoria Rapidului din derby

Cristi Balaj a ascultat declaraţiile lui Gigi Becali şi Florinel Coman, care spun că semnalul de alarmă a venit la timp, şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că FCSB este în continuare principala favorită la campionat:

ADVERTISEMENT

“Aceste declaraţii sunt un motiv în plus pentru care spun că FCSB are în continuare prima şansă la titlu. Ei au mai avut şi alte semnale de alarmă. Au suferit şi cu Voluntari, cu Petrolul.

Au suferit în meciul cu FC Botoşani. Au mai fost şi alte partide. Au câştigat datorită lui Florinel Coman, pentru că este jucătorul care a făcut diferenţa. L-am şi felicitat şi mi-aş dori să aibă aceleaşi evoluţii şi la naţională.

ADVERTISEMENT

“Semnalul de alarmă a fost tras, iar dacă cei de la FCSB au această atitudine, e benefic pentru ei”

De această dată, a fost anihilat. Şi Florinel şi Olaru. Nu au mai putut să salveze echipa cum s-a întâmplat în celelalte partide. Semnalul de alarmă a fost tras, iar dacă cei de la FCSB au această atitudine, e benefic pentru ei.

Şi rău pentru noi. Au o atitudine corectă în care au realizat că este important să respecţi adversarul, fotbalul şi să munceşti. Am câştigat în ultimele minute meciul cu Hermannstadt, tocmai că am respectat adversarul.

ADVERTISEMENT

Ştiam că avem un meci greu, că avem în faţă o echipă care merita să fie în play-off. Şi atunci, cu atât mai mult trebuie să îl felicit pe Adi Mutu. A cerut jucătorilor să aibă răbdare, să se apropie mai mult de poarta adversă fără riscuri. 

Ar fi fost fatal să primim un gol. Într-un final, a venit golul. Cu atât mai mult, sunt fericit pentru că a fost un meci aşa cum am anticipat, cu o echipă care a câştigat împotriva noastră”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB debutează în play-off duminică seara, pe Arena Naţională, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Roş-albaştrii au patru puncte avans faţă de Rapid şi cinci faţă de CFR Cluj, beneficiind şi de avantajul rotunjirii.

„FCSB a mai avut și alte semnale de alarmă” Cristi Balaj analizează lupta la titlu după victoria Rapidului din derby

ADVERTISEMENT
Tags: