Fotbal intern

FCSB a umilit Dinamo în Liga Elitelor: “Știam ce se va întâmpla! Uitați de Academia lui Dinamo”

11.10.2020 | 18:49
FCSB a umilit Dinamo in Liga Elitelor Stiam ce se va intampla Uitati de Academia lui Dinamo
ADVERTISEMENT

FCSB și Dinamo au disputat duminică două meciuri în Liga Elitelor. La juniorii A, FCSB s-a impus cu 2-1, însă la juniorii B, Dinamo a fost umilită cu 2-8 de marea rivală. 

Ambele meciuri s-au disputat pe terenul celor de la FCSB. Roș-albaștrii au câștigat la categoria U-19 cu 2-1, însă “câinii” de la categoria U-17 au fost umiliți de rivalii din Berceni cu scorul de 2-8. La un moment dat, FCSB avea 8-0.

ADVERTISEMENT

Fostul șef al Academiei de la Dinamo a avut o reacție dură vis-a-vis de rezultatul obținut de juniorii “câinilor” în fața celor de la FCSB:

FCSB a umilit Dinamo în Liga Elitelor: “Știam ce se va întâmpla! Uitați de Academia lui Dinamo”

„Eu n-am bătut câmpii, știu ce se va întâmpla, chiar dacă unii s-au supărat. Uitați de Academia lui Dinamo! Din respect, mi-e și rușine să vorbesc. Aceleași echipe, aceeași jucători, anul trecut, i-am bătut la noi, 1-1 la ei, că ne-am dat noi autogol în minutul 90, la U17. Iar la U19 i-am bătut, mai mereu.

ADVERTISEMENT

OK, FCSB are o academie tot mai performantă. Dinamo se va duce la vale. Apropo, la 0-8 au schimbat rivalii niște jucători, altfel… Oricum, e frustrant rău! Iubesc prea mult Dinamo să mai declar ceva negativ“, a declarat Răduță pentru Gsp.

FCSB conduce în ambele clasamente

FCSB conduce în clasament atât în Liga Elitelor U-19, cât și la la U-17, cu maximum de puncte după primele trei etape. La U-17 și U-19, doar Chiajna ține pasul cu “roș-albaștrii”, grupele de juniori ale Concordiei având același număr de puncte.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că visul său este să creeze o academie puternică la FCSB care să fie o pepinieră pentru echipa de seniori și care să producă jucători care să se vândă ulterior cu milioane de euri în străinătate.

“Eu am investit mai mult decât Gică Hagi în Academie. În Europa nu găsești așa ceva, ce avem noi la baza”

“Am luat cei mai buni juniori. Avem fotbaliști foarte buni. Pe mine m-a învățat tata de mic copil, când mergeam cu oile: ‘ține picioarele sub plapumă, să nu răcești’. Așa m-a învățat, să mă întind cât îmi este plapumă, să nu fac temperatura. Eu nu vreau să fac temperatură!

ADVERTISEMENT

Eu am investit mai mult decât Gică Hagi în Academie. În Europa nu găsești așa ceva, ce avem noi la baza. Cămine pentru copii, ei stau acolo, mănâncă acolo, dorm acolo.

CFR Cluj a luat campionat, dar cu ce preț. Cu salarii foarte mari, cu prime la fel. Ce a luat pe mere, din Europa, a dat pe pere. La mine nu este așa. Eu am de recuperat de la FCSB 11 milioane de euro, cei de la Cluj au de recuperat peste 20 de milioane de euro. Da, dar eu îl vând pe Coman și gata, am acoperit gaura. Nu acum se vor vedea aceste probleme, ci peste doi, trei ani. Eu așa zic”, a spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,80 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT