Sport

FCSB – Anderlecht, de uitat pentru Andrea Compagno. Italianului i-a fost scris greșit numele pe tricou și a primit critici: „Nu știe fotbal”. Foto

Andrea Compagno a început ca rezervă și a intrat la pauza meciului cu Anderlecht. N-a fost cea mai bună seară pentru vârful de 1,5 milioane de euro.
16.09.2022 | 10:30
FCSB  Anderlecht de uitat pentru Andrea Compagno Italianului ia fost scris gresit numele pe tricou si a primit critici Nu stie fotbal Foto
FCSB – Anderlecht, de uitat pentru Andrea Compagno. Italianului i-a fost scris greșit numele pe tricou și a primit critici: „Nu știe fotbal”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a deci să nu îl titularizeze pe Andrea Compagno (26 de ani) în FCSB – Anderlecht 0-0, meci din etapa a doua a Grupei B din UEFA Europa Conference League. N-a fost cea mai bună seară pentru italian, care a avut scris greșit numele pe tricou și a primit și critici la finalul partidei.

Seară de uitat pentru Andrea Compagno

Atacantul pentru care Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru a îl transfera de la FC U Craiova 1948 a intrat la pauza meciului cu Anderlecht, iar ceea ce a atras atenția a fost felul în care numele îi era trecut pe tricoul de joc. În loc de „COMPANGO”, așa cum era normal, pe tricoul atacantului italian a fost imprimat „CAMPAGNO”.

ADVERTISEMENT
Andrea Compagno
Andrea Compagno, cu numele scris greșit pe tricou. FOTO: sportpictures.eu

Eroarea a fost sesizată și de fanii vicecampioanei României, care au glumit pe seama italianului pe rețelele de socializare. „S-a răzbunat și el prin ce a jucat”, a scris un suporter. „Să-si ia cetățenie și îl facem Câmpeanu, fără stres”, a glumit altul.

Italianul a intrat în gura lui Panduru

Andrea Compango nu este un fotbalist pe placul lui Basarab Panduru. Fostul mare internațional l-a criticat pe atacantul care n-a avut nicio ocazie de gol în cele 45 de minute ale meciului dintre FCSB și Anderlecht.

ADVERTISEMENT

„Dacă îl joci cinci-şase meciuri joi-duminică, l-ai terminat, probabil. Eu apreciez la el, şi am spus asta tot timpul, seriozitatea. Mi se pare un tip foarte serios.

Nu ştie mult fotbal, are ocazii, pentru că are nişte demarcări peste ce văd în campionatul nostru, ştie exact unde să se ducă, știe să ia faţa, se face că pleacă, rămâne în spatele fundaşului, adică face lucrurile acestea perfect.

ADVERTISEMENT

Totuși, cred că, pentru jocul combinativ al FCSB-ului, nu ştiu dacă se potriveşte, pentru că nu poţi să dai şi să primeşti, să faci ceva. Dar pentru seriozitatea lui, mă face să mă uit la el şi să-i dau credit”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Ce spune Compango despre interesul FCSB-ului pentru Juan Bauza

Andrea Compagno a oferit declarații după meciul cu Anderlecht. Vârful italian a vorbit printre altele și despre Juan Bauza, fotbalist dorit de Gigi Becali la FCSB. Playmaker-ul argentinian tocmai și-a prelungit contractul cu FC U Craiova și are o clauza de reziliere în valoare de 8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Bauza e un jucător foarte bun. Nu e respectuos să zic dacă e bine sau nu aici. Nu-mi place să vorbesc. Nu e treaba mea ce clauză are, e un singur număr. Și eu aveam 3 milioane de euro și s-a plătit jumătate. Cine știe.. cu Bauza sunt 8, dar poate plătește tot jumătate”, a declarat Andrea Compango.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT