Sport

FCSB cheamă suporterii la derby-ul cu Universitatea Craiova. Prețuri piperate la bilete pentru fanii roș-albaștrilor

FCSB își cheamă suporterii la derby-ul cu Universitatea Craiova în etapa 26 din SuperLiga. Roș-albaștrii au pus în vânzare biletele pentru meciul retur cu oltenii.
10.02.2023 | 19:03
FCSB cheama suporterii la derbyul cu Universitatea Craiova Preturi piperate la bilete pentru fanii rosalbastrilor
FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

După a doua deplasare la rând din SuperLiga, la Voluntari, duminică, 12 februarie, ora 20:00, pentru FCSB urmează derby-ul cu Universitatea Craiova de pe Arena Națională. Echipa roș-albastră a pus în vânzare biletele pentru partida care se va disputa duminică, 19 februarie, ora 20:00.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

FCSB caută a treia victorie a anului după cele cu Hermannstadt (1-0) și CFR Cluj (1-0). Echipa antrenată de Mihai Pintilii primește vizita Universității Craiova pe Arena Națională, stadion pe care nu are amintiri plăcute de la ultima partidă, pierdută dramatic, scor 2-3 cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii au pus în vânzare, online, biletele pentru meciul revanșă cu echipa lui Eugen Neagoe, care nu se regăsește de la reluarea SuperLigii. Casa de bilete de la Arena Națională va fi deschisă în weekendul premergător duelului direct.

Prețul unui bilet la Tribuna 2 este de 50 de lei, în timp ce pentru un loc la Peluză, fanii trebuie să plătească 15 lei. Cel mai scump tichet este la Vip 1 și costă 100 de lei. Cele două echipe sunt vecine de clasament înaintea disputelor din etapa 25 din SuperLiga. Universitatea Craiova are derby cu CFR Cluj, sâmbătă, 11 februarie, ora 20:00.

ADVERTISEMENT

FCSB primește vizita Universității Craiova în etapa 26 din SuperLiga

„Lista completă a prețurilor biletelor la FCSB – Universitatea Craiova

  • VIP 1 – 100 LEI
  • VIP 2 – 75 LEI
  • VIP 3 – 60 LEI
  • TRIBUNA 2 – 50 LEI
  • PELUZA – 15 LEI 

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).
E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 19 februarie, la ora 16:00.

Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:
– SÂMBĂTĂ – 18 FEBRUARIE – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
– DUMINICĂ – 19 FEBRUARIE – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA, STR. MAIOR CORAVU

ADVERTISEMENT

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

ADVERTISEMENT

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

FCSB caută revanșa din meciul tur cu Universitatea Craiova

În meciul tur, care a avut loc pe 18 septembrie 2022, Universitatea Craiova s-a impus pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 2-1 după golul marcat de Bogdan Mitrea din penalty și autogolul lui Răzvan Oaidă.

Pentru FCSB reușea să marcheze Andre Compagno din penalty în minutele de prelungire ale primei reprize. În urmă cu șase zile, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a făcut o nouă cerere ca FCSB să joace meciurile considerate „acasă” pe stadionul Ghencea.

Totuși, demersul vicecampioanei a înregistrat aceleași rezultate. „Am trimis o nouă solicitare. Am primit un răspuns ciudat. În prima parte argumentația e că nu sunt normele de aplicare a legii.

Pe final ni se spune că în februarie se fac lucrări de mentenanță. Ce legătură are că nu sunt norme? Probabil că cineva are nevoie de o plasă de siguranță. Cineva refuză zeci de mii de euro pe meci. Cineva vrea neapărat ca statul român să piardă sume considerabile.

Așteptăm normele, apoi ca lucrările de mentenanță să se desfășoare în condiții optime și… să se termine în acest secol”, a declarat Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Voluntari – FCSB. 

ADVERTISEMENT