Sport

FCSB – FC Argeş 4-0. Victorie spectaculoasă a „roș-albaștrilor”, lupta la titlu se încinge. Cum arată clasamentul în play-off

FCSB a obținut o nouă victorie categorică, 4-0 pe teren propriu cu FC Argeș în etapa a 7-a din play-off, și menține suspansul în ceea ce privește lupta la titlu în Casa Pariurilor Liga 1.
02.05.2022 | 22:15
FCSB  FC Arges 40 Victorie spectaculoasa a rosalbastrilor lupta la titlu se incinge Cum arata clasamentul in playoff
Joao Miguel Xavier Ferreira Dos Santos si Florinel Teodor Coman in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Arges, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 2 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
02-05-2022
19:28

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1 după FCSB - FC Argeş 4-0

FCSB a obținut a doua victorie la rând cu 4-0, de data aceasta pe teren propriu în fața lui FC Argeș, și se menținea în coasta CFR-ului, cu 3 etape înainte de încheierea play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Etapa viitoare, „roș-albaștrii” vor juca în Bănie cu Universitatea Craiova, meci ce ar putea fi decisiv în lupta la titlu.

De partea cealaltă, și FC Argeș înregistrează același scor a doua etapă consecutiv, tot înfrângere cu 0-4, și păstrează „lanterna roșie” în clasamentul din play-off.

02-05-2022
17:29

FCSB - FC Argeş 4-0 (Fl. Tănase 7 pen., Olaru 33, 82, I. Cristea 64)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 82: GOOOL FCSB! Darius Olaru prinde un șut superb, de la peste 25 de metri, fără speranțe pentru Micle.

Min. 74: Corner pentru gazde, ianis Stoica trimite cu capul peste poartă.

Min. 73: Micle se remarcă la șutul puternic expediat de V. Gheorghe din 8 metri, după o pasă a lui Cordea.

Min. 64: GOOOL FCSB! Corner pentru gazde bătut perfect pe 6 metri, de unde Iulian Cristea reia imparabil cu capul în plasă.

Min. 40: Said scapă singur spre poarta gazdelor, dar Târnovanu iese inspirat și intervine salvator, cu prețul unei accidentări.

Min. 33: GOOOL FCSB! Darius Olaru „îi fură” o minge de șut lui Florinel Coman și înscrie din 7-8 metri.

Min. 26: Târnovanu iese aiurea la 20 de metri de poartă, mult lateral dreapta, „bărbierește” o minge și este nevoit să îl faulteze pe Said. Șutul-centrare trimis de Ionuț Șerban din lovitura liberă acordată lovește transversala și iese afară.

Min. 22: Florinel Coman scapă singur cu Micle și înscrie cu un șut plasat, dar golul este anulat corect pe motiv de offside.

Min. 7: GOOOL FCSB! Florin Tănase transformă cu emoții lovitura de la 11 metri, mingea intrând în plasă după ce a lovit în prealabil bara.

Min. 6: J. Miguel îl faultează clar în careu pe Darius Olaru și se dictează penalty.

Min. 2: Singur în careu, la 10 metri ușor lateral dreapta de poartă, Florin Tănase șutează puternic, mingea lovește transversala și iese în afara terenului.

Min. 1: A început partida.

02-05-2022
15:51

Echipele de start la FCSB - FC Argeș

  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Fl. Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Rezerve: Vlad, Dumiter, I. Stoica, V. Gheorghe, Oaidă, Muși, Mamut, Vinicius, Cordea. Antrenor: Toni Petrea
  • FC Argeș: Micle – Dobrosavlevici, Turda, J. Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Viana, I. Șerban II, Dumitrașcu – Said. Rezerve: F. Croitoru, G. Ganea, Cr. Tănase, Mușat, Ișfan, Fatai, Arias, Palic, Honciu.  Antrenor: Andrei Prepeliță

Meciul FCSB – FC Argeş are loc luni, 2 mai, de la ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Pentru bucureşteni, este obligatorie victoria, care să îî ţină aproape de liderul CFR Cluj, de care îi desparte cinci puncte înaintea acestui meci. Orice alt rezultat ar compromite serios şansele la titlu.

Unde se joacă meciul FCSB – FC Argeş, din etapa a 7-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Confruntarea FCSB  – FC Argeş se desfăşoară luni, 2 mai, de la ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1, pe „Arena Naţională” din Capitală. Este un meci foarte important pentru echipa pregătită de Toni Petrea, pe care runda viitoare o aşteaptă un examen de foc în lupta la titlu, mergând să joace în Bănie.

ADVERTISEMENT

Cum intrarea spectatorilor se face acum la liber, fără prezentarea unor documente medicale, ca în perioada pandemiei, este de aşteptat ca luni seară să ia loc în tribunele „Arenei Naţionale” câteva mii de spectatori, evident, preponderenţa asigurând-o fanii FCSB, dar pe lângă aceştia mai pot fi şi susţinători ai echipei piteştene sau pur şi simplu public neutru.

Cine transmite la TV partida FCSB – FC Argeş

Partida FCSB – FC Argeş se joacă luni, 2 mai, de la ora 20:30, pe „Arena Naţională” din Capitală, în etapa a 7-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. De asemenea, o mai puteţi viziona întrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti, vremea va fi variabilă pe parcursul zilei de luni, 2 mai, cu cer mai mult senin abia din jurul prânzului, dar pericolul unor precipitaţii este foarte scăzut, undeva aproape chiar de 0 la sută. La ora partidei însă din maxima zilei de 18 grade vor dispărea în jur de cinci sau şase. Jocul va fi condus de arbitrul Ionuţ Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FCSB – FC Argeş

Pentru meciul cu FC Argeş, antrenorul bucureştenilor, Toni Petrea, are aceleaşi probleme de lot, adică are doi jucători out pe perioadă nelimitată, Florin Achim şi Ionuţ Panţâru, ultimul având chiar intenţia de a se retrage din activitate din această cauză, dar problema reală este lipsa experimentatului fundaş central brazilian Paulo Vinicius. În plus, va lipsi și Vali Crețu, care s-a accidentat la un antrenament înaintea jocului cu Farul și care are șanse mici să mai apară pe teren în acest final de sezon.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, antrenorul „vulturilor violeţi”, Andrei Prepeliţă, este în continuare fără portarul titular Greab, nerefăcut şi de asemenea mai există semne de întrebare asupra prezenţei pe teren a altor trei jucători, care acuză probleme medicale, Raynov, Arias şi Şerban, urmând ca medicii să se pronunţe luni.

Echipele probabile la FCSB – FC Argeş

  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu. Antrenor: Toni Petrea
  • FC Argeș: F. Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Meza Colli, I. Șerban II – G. Ganea, C. Tănase, Ișfan – Said. Antrenor: Andrei Prepeliță
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul FCSB – FC Argeş

Pentru casele de pariuri, nu există niciun fel de dubiu în privinţa echipei care va lua cele trei puncte în acest meci. FCSB are cota 1,30 la victorie, faţă de 12,00 cât au primit piteştenii. Care dacă vor reuşi să marcheze vor avea o supercotă de 2,10. De asemenea, pentru „total goluri în meci între 2-5” cota este de 1,35.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de cinci de ori de când FC Argeş a revenit după 12 ani în primul eşalon. Sezonul trecut, FCSB s-a impus „acasă” şi a remizat în Trivale. Acum, în sezonul regulat, a câştigat la Bucureşti, dar a pierdut la Piteşti. În primul meci din play-off, FCSB a câştigat în ultimul minut, la Piteşti, cu scorul de 3-2.

ADVERTISEMENT