Sport

FCSB, lovită de „virusul plânsului”! „Zici că toți de acolo se uită la telenovele”. Mustață vorbește de „copiii” de la Berceni

Nana Antwi a ieşit în lacrimi de pe teren după ce a fost eliminat la primul său meci ca titular la FCSB. Mustaţă a vorbit despre "virusul plânsului" la roş-albaştrii.
28.02.2024 | 09:00
FCSB lovita de virusul plansului Zici ca toti de acolo se uita la telenovele Mustata vorbeste de copiii de la Berceni
FCSB, lovită de „virusul plânsului”! „Zici că toți de acolo se uită la telenovele” Mustață vorbește de „copiii” de la Berceni. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB are 10 puncte avans în fruntea clasamentului după victoria cu FC Botoşani. Victoria roş-albaştrilor a fost pusă în pericol de eliminarea timpurie a lui Nana Antwi, care a ieşit în lacrimi de pe teren după ce a văzut roşu.

FCSB, lovită de „virusul plânsului”! „Zici că toți de acolo se uită la telenovele”

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici, l-a chestionat pe Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, despre episoadele lacrimogene tot mai dese ale jucătorilor de la FCSB, de parcă “toţi de acolo se uită la telenovele în timpul liber”:

ADVERTISEMENT

“Ne bucurăm foarte mult că echipa a reuşit să meargă ok şi în 10 oameni. A fost o greşeală a lui Nana, a şi alunecat acolo. S-a întâmplat la poarta la care stăm noi. Nu se pune problema, important este că echipa a câştigat.

E bine că ne-am revenit după eliminarea jucătorului de la Botoşani şi am punctat de două ori. Noi vorbim din punctul de vedere al suporterului. Mi se pare corect că a început să plângă. 

ADVERTISEMENT

Mustaţă: “Să faci o asemenea greşeală când tu mergi la campionat este frustrant”

În momentul în care un jucător greşeşte la primul meci ca titular…. Iar să faci o asemenea greşeală când tu mergi la campionat este frustrant. Ştiind că ai lăsat echipa în dezavantaj. 

Pui în pericol cele trei puncte, ştii că te baţi la campionat. Din punctul meu de vedere este un gest corect al lui. Eu am mai avut anumite reacţii referitor la Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

La Arad am avut o critică la adresa lui, a început să plângă. Este un copil. Şi Nana Antwi este tot un copil. Şi-a dat seama că a greşit la acea fază şi e posibil să pierdem acest meci din cauza lui. 

Acuma nu trebuie să găsim un motiv. I-a părut rău de ceea ce a făcut şi cam atât”, a spus Gigi Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a declarat că l-au încurajat cu toţii pe Nana Antwi la pauză, după eliminare: „Am vorbit cu toţii cu Nana, am fost cu toţii la el la pauză. Era supărat, l-am îmbărbătat. Mă bucur că a suferit foarte mult că a luat acel cartonaş, avem nevoie de oameni ca el”

FCSB, lovită de „virusul plânsului”! „Zici că toți de acolo se uită la telenovele”

ADVERTISEMENT