Sport

FCSB, pierdere mare la derby-ul cu Universitatea Craiova. Malcom Edjouma, suspendat după ce a fost eliminat ușor cu FC Voluntari

Malcom Edjouma nu va juca în U Craiova - FCSB. Francezul e suspendat după eliminarea ușoară din meciul cu FC Voluntari.
12.09.2022 | 23:22
FCSB pierdere mare la derbyul cu Universitatea Craiova Malcom Edjouma suspendat dupa ce a fost eliminat usor cu FC Voluntari
FCSB, pierdere mare la derby-ul cu Universitatea Craiova. Malcom Edjouma, suspendat după ce a fost eliminat ușor cu FC Voluntari. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB va aborda derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a 11-a fără Malcom Edjouma (25 de ani), suspendat. Francezul a fost eliminat stupid de arbitrul Marcel Bîrsan în remiza cu FC Voluntari, scor 1-1.

Malcom Edjouma, marele absent al derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Edjouma a fost eliminat extrem de ușor în meciul de pe Național Arena. Dacă cel de-al doilea galben a fost clar ca lumina zilei, primul nici nu trebuia să fie arătat francezului. Eliminarea a survenit în minutul 86, la 18 minute înainte de primul avertisment.

ADVERTISEMENT

Primul cartonaș galben a fost arătat lui Malcom Edjouma a fost arătat pentru henț, dar reluările TV au demonstrat că mijlocașul în vârstă de 25 de ani a jucat mingea cu umărul, nu cu mâna.

Pierderea lui Edjouma pentru FCSB vine cu atât mai rău, având în vedere criza pe care o traversează echipa lui Nicolae Dică în SuperLiga. Roș-albaștrii au o singură victorie în opt partide, dar francezul se afla într-o formă foarte bună.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui FC Botoșani a jucat excepțional pe London Stadium, cu West Ham, și pe Național Arena, contra lui FC Voluntari, înainte ca Bîrsan să scoată cartonașul roșu.

Până la derby-ul cu Universitatea Craiova, programat duminică, 18 septembrie, de la ora 21:30, pe „Ion Oblemenco”, FCSB are meci cu Anderlecht în etapa a 2-a din Grupa B a UEFA Europa Conference League, iar Malcom Edjouma va fi apt pentru partida cu belgienii.

ADVERTISEMENT

Edjouma, dorit în vară de Toulouse

Malcom Edjouma are o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. În vară, mijlocașul francez a fost dorit în Ligue 1, de Toulouse, dar Gigi Becali a declarat că fotbalistul nu va pleca decât dacă se achită clauza.

„Dacă am spus că nu vând, nu vând, dar Edjouma poate pleca, pentru că are o clauză de 5 milioane. Eu nu pot să-l opresc pe Edjouma, dar el nu va pleca pe 4 milioane, nu va pleca pe 4,9 milioane, va pleca doar pe 5 milioane.

ADVERTISEMENT

Eu am spus că nu pleacă sub 5 milioane, dacă să fie plătită clauza, mă bucur. E vorba că ai luat un jucător cu 300.000 sau cât am dat și după iei pe el 5 milioane, după câteva luni”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

  • 3 cartonașe roșii a încasat în întreaga carieră Malcom Edjouma

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT