Sport

FCSB s-a despărțit de un jucător! Anunțul lui Gigi Becali: „Am reziliat. Gata, a plecat!”

Gigi Becali a anunțat rezilierea contractului cu unul dintre jucătorii celor de la FCSB. Fotbalistul intrase în dizgrația patronului.
01.02.2024 | 13:42
FCSB sa despartit de un jucator Anuntul lui Gigi Becali Am reziliat Gata a plecat
Gigi Becali a anunțat oficial despărțirea de unul dintre jucătorii de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a mai despărțit de un jucător. Gigi Becali a anunțat că Dorin Rotariu a semnat rezilierea contractului cu FCSB. Fotbalistul aflat pe „lista neagră” a patronului a acceptat în cele din urmă să părăsească lotul „roș-albaștrilor” încă din această iarnă.

FCSB s-a despărțit de Dorin Rotariu! Anunțul lui Gigi Becali: „Am reziliat. Gata, a plecat!”

Dorin Rotariu a fost adus de Gigi Becali la FCSB la începutul lunii octombrie 2023, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Fostul fotbalist de la Dinamo a intrat rapid în dizgrația patronului. Becali a vrut cu orice preț să scape încă din această iarnă de fostul internațional român.

ADVERTISEMENT

În cele 7 meciuri jucate, Dorin Rotariu nu a avut vreo realizare în tricoul „roș-albaștrilor”. „Am reziliat cu Rotariu. Gata, a plecat. A înțeles până la urmă situația. Și-a dat seama că e mai bine pentru el să meargă în altă parte unde va putea să joace.

Cum l-am convins să reziliem? Nu vreau să mai intru în detalii. Ce să mai vorbesc despre el? Asta e! Nu mi-a ieșit, și cu asta, basta. Nu m-a forțat nimeni să îl aduc. Transferul ăsta a fost ideea mea”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu a acceptat să plece de la FCSB

Dorin Rotariu a semnat în toamna anului trecut cu FCSB un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul de 28 de ani încasa un salariu lunar de 20.000 de euro la FCSB.

Inițial, Dorin Rotariu nu a vrut să părăsească lotul FCSB-ului, deși Gigi Becali a anunțat clar că fostul atacant de la Dinamo și Ludogorets nu va mai prinde echipa. Fotbalistul cu 10 apariții și un gol la naționala României a vrut să ducă până la capăt contractul pentru a încasa suma de 20.000 de euro lunar, adică 100.000 de euro în cele 5 luni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mihai Stoica a anunțat miercuri seară la TV că Dorin Rotariu a fost convins să semneze rezilierea contractului cu FCSB. Din informațiile FANATIK, un anunț oficial urmează să apară în scurt timp pe căile de comunicare oficiale ale „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali a negociat cu Dinamo pentru Dorin Rotariu: „Ei 15.000 de euro la salariu, eu restul”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a purtat negocieri cu Dinamo pentru transferul lui Dorin Rotariu. În cele din urmă, mutarea a picat. „Am vorbit cu Andrei Nicolescu, un băiat de mare calitate. Om civilizat, cu bun simț. Și am vorbit cu el.

ADVERTISEMENT

Și i-am zis. ‘Te-am văzut la interviuri, am văzut că ai bun simț și dacă pot, te ajut’. Eu vreau Dinamo în play-off, să iau și eu 1.000.000 de euro din bilete. Eu asta pot să fac să le dau jucători. Dar trebuie să îi convingă. El mi-a zis că îi dă 15.000 de euro lui Rotariu.

Bine, mă, dă-i tu 15.000 de euro și eu achit diferența de 5.000 de euro până la final. Îl las liber de pe acum, îi achit rezilierea, îi dau 25-30 de mii și îl las liber. El mi-a zis că îi poate da 15 mii lui Rotariu.

Dacă îți dă 15.000 de euro pe lună la o echipă de pe penultimul loc? Ce vrei mai mult să facă? El mi-a zis ‘Domnul Becali, dacă nu iau 4-5 jucători de valoare, nu scap’. Și i-am zis ‘Nu scapi. Echipa aia a voastră muncește, aleargă, își dă viața, dar nu poate să bage mingea în poartă. Că nu are cine! N-are valoare’.

Eu nu fac niciun gest, că se supără suporterii, dar la anul vreau Dinamo în play-off să iau 6-7 sute de mii măcar din bilete. Vreau bani din bilete, ce să fac? Dacă joc cu Dinamo iau bani din bilete. Cu Voluntari iau? Nu iau”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 5,20 este cota pentru „2 solist” la meciul FCSB - Farul