Sport

Gigi Becali se vaită de situația lui Dorin Rotariu la FCSB: „Era vai de capul meu. Stă să ia bani”

Gigi Becali a vorbit despre situația lui Dorin Rotariu. Patronul „roș-albaștrilor” a spus că fotbalistul de 28 de ani va rămâne la FCSB, dacă nu își va găsi echipă.
15.01.2024 | 17:26
Gigi Becali se vaita de situatia lui Dorin Rotariu la FCSB Era vai de capul meu Sta sa ia bani
Gigi Becali l-a taxat pe Dorin Rotariu. Fotbalistul refuză să plece de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat răspicat la FANATIK SUPERLIGADorin Rotariu nu face parte din planurile FCSB-ului pentru a doua parte a sezonului. Patronul liderului din SuperLiga l-a pus pe „lista neagră” pe jucătorul de 28 de ani încă de la finalul anului trecut, însă Rotariu vrea să continue la FCSB pentru a încasa salariul.

Gigi Becali se vaită de situația lui Dorin Rotariu la FCSB: „Era vai de capul meu. Stă să ia bani”

Gigi Becali nu a fost deloc impresionat de prestațiile lui Dorin Rotariu. Fostul jucător de la Dinamo a semnat cu FCSB la începutul lunii octombrie 2023 și a adunat 7 partide fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. Astfel, Becali a luat decizia de a-l da afară pe Rotariu încă din această iarnă.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care evoluează în extrema dreaptă mai are contract cu FCSB până la finalul sezonului. Deși Gigi Becali a negociat cu Dinamo pentru Dorin Rotariu, în cele din urmă, fotbalistul ar putea rămâne la FCSB până în vară în cazul în care nu apare o altă destinație.

”Rotariu ăla nu pleacă nici dacă… Bine că mai are doar cinci luni de contract, era vai de capul meu dacă mai aveam încă un an și jumate. Ăla nu pleacă, stă acolo să ia bani”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu, lovitură financiară dacă rămâne la FCSB

În cazul în care rămâne la FCSB, Dorin Rotariu ar urma să dea o adevărată lovitură financiară fără să evolueze vreun minut. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din momentul semnării contractului că Dorin Rotariu este plătit cu 20.000 de euro lunar.

Fotbalistul cu 10 apariții la naționala României este dispus să rămână la FCSB doar pentru a încasa salariul până la finalul sezonului. În cele cinci luni de contract rămase, fostul fotbalist al lui Ludogorets va încasa suma de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu nu a fost luat în cantonamentul FCSB-ului din Antalya. De cealaltă parte, Damjan Djokovic și Cristi Ganea, ceilalți doi jucători de pe „lista neagră” a lui Gigi Becali și-au găsit echipe. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Djokovic a semnat cu Rapid, iar Ganea cu Farul Constanța.

Gigi Becali, verdict după transferurile iernii în SuperLiga: „Nu că vreau să mă mândresc”

Perioada de transferuri de iarnă este extrem de dinamică în SuperLiga, însă Gigi Becali este convins că echipa sa s-a întărit cel mai bine. FCSB i-a adus în această iarnă pe Baba Alhassan și Luis Phelipe.

ADVERTISEMENT

Nici Rapid nu s-a lăsat mai prejos. Formația finanțată de Dan Șucu a plătit 1,7 milioane de euro pe transferuri.FCSB s-a întărit cel mai bine, nu că vreau să mă mândresc. Și așa i-am dat în cap lui Vișan, mai fac și mândrie acum, pierd primul meci. Eu așa cred, vom vedea. Ce au luat ei, am mai vorbit”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.42 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad