Sport

Federico Chiesa, bijuterie de gol în semifinala cu Spania! Unai Simon n-a avut reacție. Video

Federico Chiesa a deschis scorul în semifinala de la Euro împotriva Spaniei cu o bijuterie de gol. Unai Simon n-a avut nicio reacție.
06.07.2021 | 23:30
Federico Chiesa bijuterie de gol in semifinala cu Spania Unai Simon na avut reactie Video
ADVERTISEMENT

Prima semifinală de la Euro 2020 dintre Spania și Italia a început cu dominarea autoritară a ibericilor. Jucătorii lui Luis Enrique au avut inițiativa pe tot parcursul primei reprize, în timp ce “azzurri” au fost nevoiți să suporte cea mai dură dominare de la acest turneu final.

Federico Chiesa, bijuterie de gol în semifinala cu Spania!

Însă, defensiva lui Roberto Mancini a făcut față cu brio atacurilor iberice, profitând și de neinspirația lui Oyarzabal, care a ratat două șanse importante. Italia și-a arătat colții pe contraatac și Emerson a ratat o șansă imensă în prima repriză.

ADVERTISEMENT

După pauză tabela a fost deblocată tot de un contraatac, orchestrat magistral de italieni. Donnarumma a repus mingea rapid în joc, care a ajuns la Insigne. Atacantul a fost deposedat, însă mingea a sărit la Chiesa.

Starul lui Juventus l-a lăsat mască pe Unai Simon!

Jucătorul lui Juventus a marcat printr-un șut fără speranțe pentru Unai Simon, la coțul lung. Portarul iberic nu a schițat niciun gest la reușita starului italian și scorul a fost 1-0, spre disperarea lui Luis Enrique.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Roberto Mancini, avertisment înaintea meciului: “Secretul nostru e că am progresat de la meci la meci”

Înaintea meciului, Roberto Mancini a atras atenția asupra meciului dificil care îi așteaptă pe italieni în fața Spaniei, dar selecționerul a susținut că echipa lui știe cum să absoarbă presiunea unui adversar puternic:

“Nu cred că am suferit prea mult pe parcursul meciului cu Belgia. Pentru a elimina o astfel de echipă ai nevoie de o evoluție la cel mai înalt nivel din partea fiecărui jucător și asta e exact ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Secretul nostru e că am progresat de la meci la meci, deși am întâlnit formații care ne-au probleme. Încă mai avem de îmbunătățit anumite aspecte în jocul nostru.

Am simțit la echipa mea în principal dorința de a arăta că Italia e o forță, că ratarea prezenței la Mondialul din 2018 e doar un ghinion din trecut.

ADVERTISEMENT

Știm că suntem o formație care poate oferi încă multe la acest turneu. Suntem conștienți că mergem pe Wembley să înfruntăm o selecționată puternică precum Spania, care e un adversar la fel de complicat precum Belgia”, a spus Mancini.

Anglia, favorită să câștige Euro 2020!

Învingătoarea din această semifinală va întâlni duminică, de la ora 22:00, pe Wembley, învingătoarea dintre Anglia și Danemarca.

La casele de pariuri, principala favorită la câștigarea Euro 2020 este Anglia, cea care nu a primit gol până în această fază a competiției.

 

ADVERTISEMENT