Fotbal international

Fiica unui star de la Campionatul Mondial a leșinat după penalty-ul ratat de tatăl său. Atacantul a mers direct la spital de la stadion

Fiica unui star de la Cupa Mondială din Qatar, în vârstă de șapte ani, a leșinat după lovitura de pedeapsă ratată de tatăl său. Fotbalistul a mers de la stadion direct la spital.
03.12.2022 | 17:23
Fiica unui star de la Campionatul Mondial a lesinat dupa penaltyul ratat de tatal sau Atacantul a mers direct la spital de la stadion
Fiica lui Andre Ayew a leșinat după ce a ratat lovitura de la 11 metri în meciul Ghana - Uruguay. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Ghana a pierdut, scor 0-2 cu Uruguay în ultima etapă a grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar. Andre Ayew, atacantul lui Al-Sadd, a avut șansa să deschidă scorul, însă a ratat lovitura de la 11 metri din minutul 21. După ce Sergio Rochet a parat mingea lui Andre Ayew, fiica ghanezului, în vârstă de 7 ani, a leșinat din cauza emoțiilor.

Fiica lui Andre Ayew a leșinat în urma penalty-ului ratat în Ghana – Uruguay 0-2

Andre Ayew a ratat penalty-ul care o putea aduce în avantaj pe Ghana și care ar fi putut schimba soarta calificării în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Totuși, fostul atacant din Premier League a fost ghicit de goalkeeper-ul Uruguayului, iar fiica sa a leșinat din cauza emoțiilor, conform Daily Mail. Atât Andre Ayew, cât și fratele său Jordan Ayew au fost schimbați la pauză de selecționerul german Otto Addo, care a demisionat după eliminarea de la Cupa Mondială.

Atacantul ghanez a mers de urgență la spital după meci, însă fiica sa își revenise complet. Rămâne de stabilit dacă starea fiicei lui Andre Ayew a fost motivul pentru care frații ghanezi au fost înlocuiți la pauză.

ADVERTISEMENT

Andre Ayew, în lotul Ghanei la Cupa Mondială din 2010 în meciul cu Uruguay

Andre Ayew este singurul fotbalist din lotul ghanezilor care a fost prezent atât la duelul de la Cupa Mondială din Qatar dintre Ghana și Uruguay, dar și la confruntarea de la Cupa Mondială din 2010, în Ghana – Uruguay 1-1.

Data de 2 iulie 2010 este cu siguranță o zi neagră în istoria fotbalului din Ghana. Africanii au luptat cu Uruguay pentru un loc în semifinalele competiției, iar dacă s-ar fi impus, Ghana ar fi devenit prima țară din Africa semifinalistă la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Scorul a fost identic, 1-1 după primele 120 de minute, însă ghanezii au irosit o șansă imensă la ultima fază după un penalty comis intenționat de Luis Suarez. Aflat pe linia porții, fostul atacant al Barcelonei a făcut henț intenționat, deoarece mingea ar fi intrat în poartă și a fost eliminat.

Andre Ayew nu a jucat la Cupa Mondială din 2010 în Ghana – Uruguay 1-1 pentru că a fost suspendat

Andre Ayew nu a trăit de pe teren emoția din meciul Ghanei cu Uruguay de la Cupa Mondială din 2010. Atacantul lui Al-Sadd era suspendat.

ADVERTISEMENT

Asamoah Gyan a luat balonul şi a executat cel mai important penalty din istoria fotbalului african, însă a lovit doar bara transversală. Ajunși la loviturile de departajare, uruguayenii s-au impus cu Fernando Muslera în prim-plan.

„În primul rând, nu-mi pot prezenta scuzele pentru asta. Îmi asum hențul. Apoi, jucătorul Ghanei a ratat penalty-ul, nu eu!

Eu pot să-mi prezint scuze dacă accidentez vreun jucător, dar în această situație am luat cartonașul roșu, arbitrul a dat penalty, nu e problema mea”, explica Luis Suarez înaintea meciului Ghana – Uruguay 0-2 de la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților