Life

Fiul lui Adrian Enache a dat lovitura după ce a jucat cu Catherine Zeta Jones. Ce a făcut cu banii câștigați

După rolul din Familia Adams, cu Catherine Zeta Jones, David, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc, a dat lovitura! Puștiul joacă în două filme noi, spre bucuria părinților.
03.06.2022 | 10:54
Fiul lui Adrian Enache a dat lovitura dupa ce a jucat cu Catherine Zeta Jones Ce a facut cu banii castigati
David, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc pregătește două roluri în două pelicule. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

David Enache, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc, a moștenit veleitățile artistice ale părinților lui. Puștiul, în vârstă de 16 ani, își câștigă banii de mic. A apărut în Familia Adams, alături de celebra actriță Catherine Zeta Jones, iar acum pregătește două roluri în două noi pelicule. Cele două filme sunt realizate cu Academia ”Studiourile Buftea”.

Catherine Zeta Jones i-a purtat noroc lui David Enache

Celebra actriță Catherine Zeta Jones pare să-i fi purtat noroc lui David Mihnea Enache, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc.

ADVERTISEMENT

Tânărul a făcut figurație în Familia Adams, alături de actriță și este cursant la Academia de Televiziune și Cinematografie Studiourile Buftea.

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enac, roluri noi pentru două pelicule

De ceva timp, puștiul, care pășește pe urmele părinților lui, lucrează la două noi proiecte, alături de colegii lui de la Academia Studiourile Buftea.

ADVERTISEMENT

Ziua de 1 iunie l-a găsit pe David pe platourile de filmare de la Buftea. Împreună cu grupa lui de la școala de actorie, puștiul pregătește un scurt metraj ce se va filma săptămâna viitoare, în regia Cameliei Popa.

Cursurile pe care le urmează David sunt pe grupe de vârstă. Aceleași cursuri le-a urmat și sora lui, Diana Enache, însă aceasta s-a axat pe muzică. Cursurile costă 100 euro pe lună.

ADVERTISEMENT

”Fiecare an de curs la Academia Studiourile Buftea se termină cu un proiect. Dacă anul trecut, proiectul a fost o piesă de teatru, cu scenariu, regia și actori, elevi ai școlii Academiei Buftea, anul acesta sunt scurt metraje făcute de fiecare grupă în parte, împreună cu regizorul Camelia Popa.

David, de 1 iunie, a petrecut împreună cu colegii de la Academia Studiourile Buftea pregătind scurt metrajul, pe care îl vor filma săptămâna viitoare. Dintre copii sunt regizori, scenariști, operatori și actori”, a declarat, pentru FANATIK, Iuliana Marciuc.

ADVERTISEMENT

”A participat la casting și a luat un rol”

David Enache a participat la casting și a obținut un rol în filmul de scurt metraj, dar va pregăti un rol și pentru un film de lung metraj.

”David a ales să fie actor, a dat casting și a luat un rol, despre care nu vrea să povestească nimic, pentru că vrea să fie o surpriză, ca atunci când acest scurt metraj, împreună cu alte scurt metraje, realizate de academie vor fi prezentate la cinematograf, să fie pentru noi o surpriză.

De asemenea, pregătește, tot în cadrul Academiei, și un film de lung metraj, care s-a filmat în pandemie… Nu a reușit să fie terminat, dar filmările vor avea loc în această vară”, a declarat, pentru FANATIK, Iuliana Marciuc.

Cu banii obținuți din rolul din Familia Adams a zburat cu elicopterul în Dubai

Cu banii câștigați din apariția în Familia Adams, alături de Catherine Zeta Jones, David Enache și-a împlinit un vis: a zburat cu elicopterul în Dubai. Tot anul trecut, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache a mai jucat în două filme de scurt metraj. ”A mai jucat în filmul de absolvire al unui student la UNATC și în filmul Caracatița al regizorului George Dogaru, care se află acum în fază de postproducție”, ne-a mai spus Iuliana Marciuc.

”Sunt fericit că amândoi copii ai mei îmi calcă pe urme”

David Enache mai are o soră, Diana Enache, care a îmbrățișat cariera tatălui ei, și anume muzica. Tânăra este fata artistului din mariajul cu fosta lui soție, Corina. ”Sunt fericit că amândoi copii ai mei îmi calcă pe urme. David cu teatrul și cu filmul, iar Diana cu muzica”, a declarat Adrian Enache. Însă David a moștenit și pasiunea pentru televiziunea a mamei sale. De altfel, așa a și ajuns să se înscrie la aceste cursuri, pe care le urmează de câțiva ani.

Catherine Zeta-Jones poartă o rochie neagră
Catherine Zeta-Jones a venit anul trecut în România și a fost încântată de Capitala României. Sursa foto: Instagram.com

Ce a spus Catherine Zeta-Jones despre București

„Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis Catherine Zeta-Jones pe pagina de Facebook, anul trecut, după venirea în România.

Cunoscuta actriță a interpretat rolul Morticiei Addams în serialul „Familia Addams”, regizat de Tim Burton, unde a jucat alături de câțiva actori români.

ADVERTISEMENT