Sport

Fiul unui fost mare jucător al Universității Craiova, funcție importantă la clubul lui Mihai Rotaru. Exclusiv

Fiul lui Ștefan Stoica, fostul mare jucător al U Craiova, va ocupa o funcție importantă în cadrul clubului patronat de Mihai Rotaru.
24.07.2021 | 21:54
Fiul unui fost mare jucator al Universitatii Craiova functie importanta la clubul lui Mihai Rotaru Exclusiv
Fiul unui fost mare jucător al U Craiova, funcție importantă la clubul lui Mihai Rotaru. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Spiritele nu sunt chiar liniștite la U Craiova. Oltenii au pierdut în prima manșă a turului doi preliminar UEFA Europa Conference League, scor 0-1, în Albania, pe terenul formației KF Laci. Trupa „alb-albastră” a jucat sub orice critică și ar putea repeta o nouă eliminare rușinoasă din Europa.

De altfel, Marinos Ouzounidis a fost găsit vinovat pentru evoluția slabă a echipei și a fost demis, informație prezentată în exclusivitate de FANATIK. Totuși, vestea cea mare la Universitatea o reprezintă vânzarea lui Alexandru Cicâldău, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei. FANATIK a prezentat în exclusivitate detaliile complete ale transferului.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Ștefan Stoica, fostul mare jucător al Universității Craiova, va fi antrenor la echipa a doua a clubului lui Mihai Rotaru. Alex Stoica, un antrenor de perspectivă

Oficialii Universiății Craiova fac modificări în cadrul Centrului de Copii și Juniori. După ce formația secundă a retrogradat anul trecut în Liga 4, conducerea a decis să-l înlăture pe Mugur Gușatu de la cârma „satelitului”.

S-au făcut eforturi ca echipa să rămână în Liga 3, iar craiovenii au primit undă verde din partea Federației pentru ca Universitatea Craiova II să evolueze și în sezonul viitor al celui de-al treilea eșalon al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Începând din această vară, Alexandru Stoica va fi antrenorul echipei. Alex este fiul lui Ștefan Stoica, fostul mare jucător al grupării din Bănie.

Până acum, tânărul tehnician s-a ocupat de destinele uneia dintre cele mai bune grupe de copii de la Universitatea, grupă cu care s-a calificat mai mereu la turneele finale.

ADVERTISEMENT
alex stoica
Alexandru Stoica, unul dintre cei mai de perspectivă antrenori

În 2019, Alexandru Stoica a fost unul dintre premianții Galei „ Ilie Balaci”. A fost desemnat cel mai bun antrenor de juniori din județul Dolj. Ca jucător, Stoica are și câteva prezențe în prima ligă a României, atunci când evoluat pentru Gloria Buzău.

Ștefan Stoica este selecționerul echipei naționale de tineret a Moldovei. A ocupat pentru o scurtă perioadă de timp și funcția de antrenor la FCU Craiova 1948

Ștefan Stoica este un nume foarte cunoscut pentru iubitorii fotbalului din Bănie. Născut în comuna Negoiești, județul Dolj, „Fane” Stoica a început fotbalul mare la Universitatea Craiova, debutând în prima ligă pentru olteni în 1987. A evoluat pentru Știința între 1987 și 1991, dar și în 1994.

ADVERTISEMENT

A evoluat și în străinătate la AE Larissa FC și Veria, dar a trecut și pe la Steaua București și Electroputere Craiova. Are două prezențe și la echipa națională a României.

Ca tehnician, Stoica are mare experiență. A fost „secund” la Omonia Nicosia, Steaua și Astra Giurgiu. A fost în postura de principal la U Craiova, Gloria Buzău, Curtea de Argeș, Farul Constanța, Milsami Orhei, Veria, Zimbru Chișinău, FC U Craiova 1948, Ceahlăul.

stefan stoica
Ștefan Stoica, fost mare jucător al Universității Craiova

Acum este selecționerul reprezentativei U21 a Moldovei. În perioada septembrie 2015 – decembrie 2015, Stoica a fost selecționerul echipei naționalei mari a Republicii Moldova. În 2018, atunci când a semnat cu FCU, fostul jucător al U Craiova a oferit un interviu pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 1,82 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: