Sport

Flavius Stoican, euforic după ce FC Botoșani a egalat în prelungiri cu CFR Cluj: ”Bravo lor că nu au cedat!”

FC Botoșani a scos o remiză în fața campioanei CFR Cluj, iar Flavius Stoican s-a arătat mulțumit de faptul că jucătorii săi nu au clacat după ce au primit gol.
11.12.2022 | 21:20
Flavius Stoican euforic dupa ce FC Botosani a egalat in prelungiri cu CFR Cluj Bravo lor ca nu au cedat
FC Botoșani a scos o remiză în fața campioanei CFR Cluj, iar Flavius Stoican s-a arătat mulțumit de faptul că jucătorii săi nu au clacat după ce au primit gol. Sursă foto: Facebook Fotbal Club Botoșani
ADVERTISEMENT

Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar ardelenii au scăpat printre degete o victorie extrem de importantă, după ce au fost egalați în minutele de prelungire.

FC Botoșani a încurcat-o pe CFR Cluj spre mulțumirea lui Flavius Stoican

La finalul partidei FC Botoșani – CFR Cluj 1-1, din etapa a 20-a din SuperLiga, antrenorul Flaviu Stoican și-a felicitat jucătorii pentru punctul obținut, însă consideră că este devreme pentru a vorbi despre renașterea echipei.

ADVERTISEMENT

”Bravo lor că nu au cedat! E un meci cu o echipă care a făcut un meci bun în prima repriză, au controlat-o ei, dar a fost destul de echilibrată, chiar dacă ei au avut inițiativa.

A doua repriză noi am avut inițiativa, Dragu a marcat primul gol și sper să o ținem tot așa. E devreme să spunem că e o renaștere a echipei, dar avem încredere”, a declarat Stoican.

ADVERTISEMENT

Stoican așteaptă aceeași atitudine și cu FCSB

Tehnicianul care a preluat-o pe FC Botoșani cu doar o zi în urmă, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate, nu a vrut să facă nominalizări personale ale jucătorilor care i-au lăsat o impresie bună și așteaptă un joc bun și în runda viitoare, contra celor de la FCSB.

”Știam că există potențial, important e să rămânem modești și să încercăm să facem un meci bun și etapa următoare cu FCSB. Le-am spus că nu trebuie să ne gândim neapărat la victorie cu CFR, ci să facem un meci bun mai întâi.

ADVERTISEMENT

E destul de devreme să spun cine m-a impresionat și cine nu, azi au excelat toți și din punct de vedere al determinării. Există puțină precipitare când avem mingea la picior, dar e normal pentru că au fost ultimele rezultate care au dat un pic de neîncredere.

Sper să rezolv această problemă și să avem aceeași dorință și cu cei de la FCSB. Întâlnim o echipă cu jucători valoroși și nu vrem să mergem fără modestie, trebuie să mergem cu atenție că fotbalul te pedepsește când nu-l tratezi corect. Azi s-au întors multe ghinioane”, a mai spus Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Rezultatul îmbucurător al celor de la FC Botoșani a venit după ce patronul Valeriu Iftime și-a desființat jucătorii în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, ca urmare a înfrângerii cu FCSB din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT