Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre îi dă dreptate lui Edi: „Aș juca la Euro cu ambii Marini!” Contrat imediat: „Sper să nu ajungi selecționer!”

Marius Marin și Răzvan Marini au parte de un susținător. Florentin Petre e în asentiment cu Edi Iordănescu și ar juca inclusiv la Euro cu cei doi „închizători”
28.03.2024 | 19:12
Florentin Petre ii da dreptate lui Edi As juca la Euro cu ambii Marini Contrat imediat Sper sa nu ajungi selectioner
Florentin Petre îi dă dreptate lui Edi: „Aș juca la Euro cu ambii Marini!” Contrat imediat: „Sper să nu ajungi selecționer!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Marin și Răzvan Marin sunt doi dintre cei mai criticați fotbaliști din naționala României. Cei doi mijlocași au însă și un susținător. Este vorba despre fostul internațional Florentin Petre.

Marius Marin și Răzvan Marin, apreciați de Florentin Petre: „Am încredere în ei”

Florentin Petre le-a luat apărarea lui Marius Marin și lui Răzvan Marin în fața lui Horia Ivanovici, unul dintre contestatarii celor doi mijlocaș centrali.

ADVERTISEMENT

„Probabil că a fost un accident aseară din punct de vedere al evoluției lor. Cu siguranță pot mai mult. Au fost surprinși de viteza în gândire a adversarilor. Aveau columbienii un sistem de rotație în care erau foarte greu de prins.

Dar sunt convins că sunt conștienți de lucrurile rele pe care le-au făcut. Sunt conștienți de lucrurile bune pe care le-au făcut și alta va fi fața de la Euro.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Tu ai juca la Euro cu cei doi Marini?) Da. Aș juca fără nicio problemă. Am încredere în ei”, a declarat Florentin Petre, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Horia Ivanovici: „Sper să nu ajungi vreodată selecționer!”

Florentin Petre: „De ce?”

Horia Ivanovici: „Nu, nu, am zis și eu. Am gândit cu voce tare”.

Florentin Petre: „Nu se știe niciodată, Horia”.

Horia Ivanovici: „Doamne ajută!”

Florentin Petre: „Mulțumesc. Probabil s-au gândit să facă faza defensivă extraordinar de bine…”

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: „Doi jucători de am căscat în prima repriză. Căscam! Am căscat, pe cuvânt”.

Florentin Petre: „Păi la ritmul în care ne-au luat era normal, Horia, să ne gândim să nu luăm multe. Dar și-au revenit”.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu, cerut la echipa națională

Nu doar cu Edi Iordănescu e în asentiment Florentin Petre. Fostul dinamovist îl cere, la fel ca Adi Mutu, pe Louis Munteanu la echipa națională.

„Louis Munteanu este cel mai în formă jucător din campionatul românesc, la atacanți mă refer. Eu cred că la stilul de joc pe care îl avem, la abilitățile pe care el le are, eu cred că ar fi cel mai în măsură să înceapă următoarele jocuri.

E păcat de el pentru că e în formă. Nu poți să începi fără un jucător cu asemenea calități”, a adăugat Petre.

Cine este CEL MAI IN FORMA JUCATOR ROMAN la nationala! “Avem NIVEL DE EURO?”

ADVERTISEMENT