Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre, mesaj ferm pentru Ovidiu Burcă: ”Nu ar trebui să lipsească din primul 11”

Florentin Petre a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre jucătorii care îi plac de la Dinamo și i-a transmis lui Ovidiu Burcă faptul că un fotbalist ar trebui să fie titular constant.
18.10.2023 | 13:10
Florentin Petre mesaj ferm pentru Ovidiu Burca Nu ar trebui sa lipseasca din primul 11
Florentin Petre a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre jucătorii care îi plac de la Dinamo și i-a transmis lui Ovidiu Burcă faptul că un fotbalist ar trebui să fie titular constant. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aflat la prima sa apariție ca analist FANATIK SUPERLIGA, fostul jucător din Ștefan cel Mare este de părere că actualul tehnician al ”câinilor” pare puțin speriat și depășit de situația actuala de la echipă.

Florentin Petre îi impune un titular lui Ovidiu Burcă

În intervenția prin Skype pe care a a avut-o la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, Florentin Petre a mărturisit că Ovidiu Burcă ar trebui să înceapă toate meciurile cu Denis Politic în postura de titular.

ADVERTISEMENT

”Denis Politic este un jucător care nu ar trebui să lipsească din primul 11 al lui Dinamo și care ar putea fi titular la orice echipă din SuperLiga. Cred că este un jucător bun, însă este un jucător care nu a ajuns la un potențial maxim.

Este un jucător care face diferența, îmi place cum se dezvoltă în ultimii 35-40 de metri, cum atacă adversarul, cum driblează. Și în plus are și o inteligență care este peste media campionatului. El poate să ducă Dinamo acolo unde ne dorim cu toții, dar mai sunt și alții, Ghezali și nu numai.

ADVERTISEMENT

Mie îmi plac jucătorii, mie îmi plac fotbaliștii. Noi am făcut parte dintr-o generație de fotbaliști, nu de cei care practică fotbalul. Pentru mine fotbalistul e cel care o atitudine extraordinar de mare, o disciplină la fel de bună și sângele ăla în instalație care face diferența”, a declarat Petre, la FANATIK SUPERLIGA.

Cum se poate salva Dinamo de la retrogradare

Fostul mare fotbalist al lui Dinamo, Florentin Petre, crede că echipa din Ștefan cel Mare are toate șansele să retrogradeze din SuperLiga în acest sezon. ”Orice se poate întâmpla, atât timp cât nu ai rezultat. Dacă nu aduc jucători, un ax central, eu știu, le trebuie cel puțin 6-7 jucători, peste nivelul care-l au. Altfel n-au nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Văd fel și fel de oameni care se dau dinamoviști și nu fac nimic. În momentul în care lași un brand ca acest club să se afunde și nu te zbați, nu investești, ca să-i aduci pe linia de plutire. Mai bine nu mergi acolo”, a spus el, la FANATIK SUPERLIGA.

Florentin Petre este un adevărat simbol pentru Dinamo, club la care a evoluat între 1994 și 2006. El are 54 de selecții pentru echipa națională în perioada 1998 și 2009, reușind totodată 6 goluri în tricoul ”tricolor”. A jucat, de asemenea, la două turnee finale: Euro 2000 și Euro 2008.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. Totodată, emisiunea FANATIK SUPERLIGA va bifa ediții speciale înainte sau după fiecare meci de maxim interes pentru microbiștii români. Edițiile pot fi urmărite în premieră pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

Denis Politic, favoritul lui Florentin Petre

ADVERTISEMENT
Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,26 este cota pentru ”1x” la meciul Hermannstadt - Dinamo