Fotbal intern

Florin Prunea confirmă FANATIK: “Băieţii și Dusan mai au o lună restanţă la salariu, dar se va rezolva!” Presiune înainte de meciul cu Iaşi. EXCLUSIV

25.11.2019 | 20:38
Florin Prunea confirma FANATIK Baietii si Dusan mai au o luna restanta la salariu dar se va rezolva Presiune inainte de meciul cu Iasi EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul împotriva Academicii Clinceni şi a ratat o şansă bună de a se apropia de locurile de play-off. Presiunea creşte pe umerii echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare în condiţiile în care formaţia lui Uhrin este pe locul 9, la 5 puncte de play-off. Florin Prunea a vorbit pentru FANATIK despre următoarele meciuri şi despre situaţia financiară a echipei. 

Florin Prunea pune presiune înainte de meciul cu Poli Iaşi: “Șase puncte obligatoriu!”

Managerul general al “câinilor”, Florin Prunea, a declarat pentru FANATIK că meciul cu Poli Iaşi este decisiv pentru play-off: “În următoarele două etape trebuie să luăm şase puncte. Întreaga noastră atenţie trebuie să fie pe meciul de vineri cu Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

Suntem obligaţi să câştigăm, nu poate fi alt obiectiv pentru acest meci. Am pierdut două puncte importante cu Academica, avem o perioadă în care putem acumula multe puncte”, a spus Prunea la FANATIK.

“Dusan şi jucătorii mai au o lună restanţă la salariu”

Tensiunile de la club s-au mai atenuat după ce săptămâna trecută s-au plătit o parte dintre restanţele financiare. Florin Prunea a confirmat informaţiile FANATIK: “Nu sunt probleme cu banii. Dusan şi jucătorii mai au o lună restanţă la salariu, însă toate aceste aspecte se vor rezolva.

ADVERTISEMENT

Nu există probleme financiare la club şi urmează o perioadă foarte importantă pentru obiectivul nostru de a ne califica în play-off”, a conchis directorul general al “câinilor”.

Nistor admite că are şanse mici la play-off: “Nu mai vreau să fac niciun calcul”

Dezamăgirea egalului obţinut la Clinceni s-a resimţit şi în tonul jucătorilor. Căpitanul Dan Nistor a admis faptul că s-ar putea ca echipa să rateze obiectivul în acest sezon: “Cel mai important era să câștigăm azi pentru a ne apropia de locurile fruntașe, dar nu am făcut-o. Nu mai vreau să fac niciun calcul. E în continuare greu să ajungem în play-off”.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo urmează meciurile cu Poli Iaşi, Chindia Târgovişte, Hermannastadt şi Sepsi Sf. Gheorghe. Este un culoar care se poate dovedi favorabil în lupta la play-off. Echipa lui Uhrin poate aduna în aceste meciuri o “zestre” de puncte care să ducă formaţia la finalul anului în top 6.

Florin Prunea confirmă FANATIK: "Băieţii mai au o lună restanţă la salariu, dar se va rezolva!" Presiune înainte de meciul cu Poli Iaşi. EXCLUSIV
Florin Prunea confirmă FANATIK: “Băieţii mai au o lună restanţă la salariu, dar se va rezolva!” Presiune înainte de meciul cu Poli Iaşi. FOTO: Denis Ciobotariu si Okan Chatziterzoglou in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Clinceni Arena din Clinceni
  • 5 puncte diferenţă are Dinamo de ultimul loc de play-off
  • 3 meciuri la rând fără victorie au “câinii”: înfrângere cu U Craiova şi remize cu CFR Cluj şi Academica
ADVERTISEMENT