Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Prunea, la Rapid?! Robert Niță vine cu „dezvăluiri”: „Ori vrea să se reapuce, ori vrea să fie antrenor de portari în Giulești”. Video exclusiv

Robert Niţă l-a atacat pe Florin Prunea! Fostul portar al naţionalei i-a criticat dur pe Horaţiu Moldovan şi pe Adrian Mutu după umilinţa cu Farul Constanţa.
13.05.2023 | 13:42
Florin Prunea la Rapid Robert Nita vine cu dezvaluiri Ori vrea sa se reapuce ori vrea sa fie antrenor de portari in Giulesti Video exclusiv
Exclusiv. Robert Niță, atac cu talpa după ce Florin Prunea i-a luat în colimator pe Mutu și Horațiu Moldovan El a plâns atunci două săptămâni!. Video
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a pus tunurile pe Horaţiu Moldovan şi Adrian Mutu după umilinţa suferită de Rapid în etapa trecută, pe terenul Farului Constanţa, scor 2-7. Fostul portar al naţionalei consideră că Moldovan nu este de nivelul primei reprezentative.

Robert Niță, atac cu talpa după ce Florin Prunea i-a luat în colimator pe Mutu și Horațiu Moldovan

Florin Niţă l-a atacat pe Florin Prunea la FANATIK SUPERLIGA pentru declaraţiile la adresa lui Horaţiu Moldovan şi Adrian Mutu, spunând că fostul portar nu poate vorbi despre verticalitate şi personalitate după tot ce a făcut:

ADVERTISEMENT

“Rapid sper să câştige, chiar dacă nu există o rivalitate cu Farul Constanţa, este momentul să facă uitată un pic prestaţia. Rezultatul va rămâne mult timp. Mă bucură, şi aici voi fi criticat puţin de fotbalişti, că atât domnul Şucu, domnul Angelescu iau atitudine cu acel comunicat.

Mă bucur că şi Daniel Niculae merge la antrenament şi următoarea primă de victorie, indiferent că vine în seara asta sau etapele viitoare, va rămâne la club. Nu este o amendă, este o atenţionare să se trezească, pentru că este un moment dificil.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

“Ori vrea să se reapuce domnul Prunea, valoarea i-ar permite şi CV-ul, ori vrea antrenor de portari la Rapid”

La fel cum, la meciul cu CFR Cluj şi FCSB, acţionarii măresc cu 50% prima. Mi se pare normal ca şi la un insucces să nu ia nimic. Sper că Rapidul se va impune. Vorbind despre echilibru şi n-aş vrea să spun despre dezechilibru pentru că vorbim despre un fost jucător important (n.r. Prunea). 

Un om care a lucrat şi în administraţie. Ce voia? Am văzut că a vorbit şi despre Moldovan. Îi aduc aminte că la meciul cu CFR Cluj şi la meciul cu FCSB, a fost omul meciului. Ori vrea să se reapuce domnul Prunea, valoarea i-ar permite şi CV-ul, ori vrea antrenor de portari la Rapid.

ADVERTISEMENT

Nu poţi să spui aşa de un portar care cochetează cu echipa naţională. Şi că ne zâmbeşte Mutu nu ştiu cum. Ce voiai să facă? Eu îl înţeleg pe domnul Prunea, chiar vorbesc cu el. Îmi aduc aminte că se pricepe la lucrurile astea.

„Ne spune de verticalitate şi de personalitate. L-au chemat suporterii la gard la Chiajna şi nu l-au lăsat să urce în peluză”

Când erau domnii Dragomir şi Sandu, făcea mitinguri prin Bucureşti, îi căra după el să se plimbe pe bulevardul Moşilor, iar apoi a fost angajat la FRF. Eu înţeleg, este un mare fotbalist, dar de la Iaşi pleci cu scandal, îi dai în judecată.

ADVERTISEMENT

De la FRF pleci cu scandal, îi dai în judecată. De la Dinamo, te cheamă suporterii pe la gard… Ne spune de verticalitate şi de personalitate. L-au chemat suporterii la gard la Chiajna şi nu l-au lăsat să urce în peluză. Şi tot el era dinamovist şi rămânea pe funcţie.

Acum nu o să ajungă Mutu antrenor că i s-a părut domnului Prunea că s-a dus la galerie… Ieşi în evidenţă criticându-l pe Mutu că nu a zâmbit? Ia-te de el că nu a făcut echipa bine sau altele. Râde sfidător, auzi. 

“Domnia sa a plâns vreo 3-4 săptămâni? S-a dus în autocar să îl vadă domnul Iordănescu?”

Eu aş vrea să îl întreb pe domnul Prunea, după un meci mai puţin reuşit şi nu aş vrea să aduc aminte de meciul pe care îl ştie orice microbist (meciul cu Suedia de la Mondialul din 1994). Domnia sa a plâns vreo 3-4 săptămâni? S-a dus în autocar să îl vadă domnul Iordănescu?

E sport, se poate să greşeşti. Şi el ca mare sportiv de performanţă trebuie să ştie lucrul acesta. Mai ales că vin din partea unui om care se consideră de sport”, a spus Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT