Sport

Florin Talpan, o nouă ieșire dură la adresa lui Gigi Becali. Ce îi reproșează

Conflictul dintre Florin Talpan și Gigi Becali și-a desfășurat un nou episod, după ce juristul CSA Steaua l-a acuzat pe patronul FCSB din nou de ”furt de identitate”.
20.07.2023 | 17:07
Florin Talpan o noua iesire dura la adresa lui Gigi Becali Ce ii reproseaza
Conflictul dintre Florin Talpan și Gigi Becali și-a desfășurat un nou episod, după ce juristul CSA Steaua l-a acuzat pe patronul FCSB din nou de ”furt de identitate”. Sursă foto: Inquam Photos / Stefan Constantin
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre cei doi a atins noi limite după ce Clubul Sportiv al Armatei a refuzat să permită vicecampioanei României să joace derby-ul cu Dinamo pe stadionul Ghencea, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Gigi Becali, pus din nou la zid de Florin Talpan

Într-o nouă postare făcută în mediul online, juristul Florin Talpan s-a luat încă o dată de Gigi Becali, deoarece acesta încearcă să înregistreze marca ”FCSB Steaua” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală.

ADVERTISEMENT

”În toiul negocierilor cu CSA Steaua pentru dreptul de a juca în Ghencea, avocații lui Gigi Becali au declanșat o campanie de înregistrare a mărcii ‘FCSB Steaua’ la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) demonstrând o dată în plus reaua credință a acestui club și a reprezentanților acestuia, dar mai ales reaua credință a lui Gigi Becali.

Statul Român NU pierde absolut niciun ban pentru că FCSB nu joacă pe Stadionul Steaua. Din contră, statul român poate pierde toate drepturile obținute până acum ăn instanță. Atât timp cât ICCJ și toate instanțele române care au judecat dosarele dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și FCSB au stabilit că societatea lui Becali a folosit ilegal si fără niciun drept numele și marca Steaua București, ce cauți tu, Becali, să înregistrezi marca ‘FCSB Steaua’ la EUIPO?

ADVERTISEMENT

Ca să ne furi identitatea? Ca să nu plătești prejudiciul calculat la 37 de milioane de euro adus statului român și pentru care suntem în litigiu în dosarul nr. 34655/3/2016 aflat pe rolul Tribunalului București? Ca să ne judecăm iar zeci de ani în instanță? Pentru ce?”, a scris Talpan, pe contul de Facebook.

De ce crede Talpan că a vrut Becali să joace în Ghencea

Juristul a revenit asupra subiectului legat de cererea FCSB de a juca în Ghencea și a reiterat faptul că gruparea condusă de Gigi Becali nu vrea decât să fure palmaresul, istoria și marca Steaua.

ADVERTISEMENT

”Atât timp cât aceste decizii ale instanțelor sunt definitive, ce cauți să încerci să eludezi legea? Doar ca să furi identitatea Clubului Steaua, istoria și palmaresul Steaua? Da, acest Club care aparține statului român, este cel mai galonat club din România, cel mai înzestrat și cel mai plin de istorie. Acest club aparține statului român și aparține românilor și trebuie ca istoria, marca Steaua și palmaresul să rămână al statului român.

De ce a vrut Becali să vină în Ghencea? Ca să se laude că se întoarce acasă, pentru că el este STEAUA? Să spună instanțelor că el e Steaua și să profite de pe urma palmaresului nostru? De ce folosește prin orice mijloace numele de Steaua, de ce încearcă să anuleze toate mărcile clubului Steaua în instanță, de ce vrea să ne fure palmaresul? Pentru că este de rea credință!

ADVERTISEMENT

Becali a mai adus prejudicii Clubului Steaua de-a lungul timpului. În anul 2011 chiar a fost evacuat pentru neplata chiriei și utilităților pentru baza din Ghencea, datoriile acumulate depășind 1,2 milioane de lei, aproximativ 400.000 de euro + penalizări. Clubul Steaua a fost nevoit să recupereze în instanță prejudiciul produs de FCSB”, a notat el.

FCSB, trimisă în Giulești

Florin Talpan s-a arătat nedumerit de faptul că FCSB nu merge să joace pe un alt stadion din București și vrea cu tot dinadinsul să evolueze în Ghencea și îl acuză de abuzuri pe Gigi Becali.

”FC FCSB SA a adus și alte prejudicii statului român, Bugetului Local, de peste 1 milion de lei după ce nu a plătit chiria pe Arena Națională pentru 15 partide. Statul român se judecă cu FCSB de trei ani de zile și deși dosarul a fost câștigat la Tribunal, Becali încearcă să nu plătească acești bani, prin căi de atac!

FCSB poate închiria orice alt stadion: Arena Națională, stadionul Rapid, Arcul de Triumf – banii vor intra tot în conturile Statului sau în Bugetul Local al Capitalei (să sperăm). Scopul lui Gigi Becali este FURTUL DE IDENTITATE! FCSB a furat identitatea Clubului Steaua și încearcă să fure în continuare identitatea, palmaresul, marca, numele de STEAUA.

Pentru societatea FCSB nu există lege, nu există Justiţie, nu există nimic! Această societate încalcă zi de zi legile acestei țări și deciziile definitive ale Instanțelor. SUNT ZECI DE DOSARE ÎN INSTANȚĂ INTENTATE DE BECALI PENTRU DISTRUGEREA CLUBULUI SPORTIV AL ARMATEI STEAUA!

NIMENI NU VEDE ABUZURILE ACESTUI INDIVID? El se laudă în presă că dă telefoane și rezolvă totul? ROMÂNIA ESTE SAU NU UN STAT DE DREPT?”, a încheiat Florin Talpan.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,37 este cota pentru „Florinel Coman marchează oricând” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT