Sport

Florin Tănase, luat la bătaie de un fost oficial al lui Dinamo chiar pe tunel! Mihai Stoica a chemat poliția după Argeș – FCSB 2-3

Florin Tănase a fost luat la bătaie de un fost oficial de la Dinamo pe tunelul de la vestiare, la finalul meciului Argeş - FCSB 2-3. Căpitanul roş-albaştrilor a fost lovit de preparatorul fizic George Neagu.
21.03.2022 | 00:02
Florin Tanase luat la bataie de un fost oficial al lui Dinamo chiar pe tunel Mihai Stoica a chemat politia dupa Arges  FCSB 23
Florin Tănase, lovit de George Neagu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 3-2 confruntarea din play-off cu FC Argeş. A fost un meci tensionat, cu multe incidente, tranşat în prelungiri de golul lui Andrei Dumiter care îi apropie pe roş-albaştrii la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Florin Tănase, luat la bătaie de un fost oficial al lui Dinamo chiar pe tunel!

La finalul meciului, căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a fost luat la bătaie de un fost oficial al lui Dinamo, conform Digisport. Este vorba de preparatorul fizic al piteştenilor, George Neagu, fost oficial al celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase era în zona vestiarelor şi voia să revină pe terenu pentru a saluta galeria roş-albaştrilor la final. Căpitanul celor de la FCSB a fost lovit cu piciorul în spate de George Neagu, în zonă fiind prezenţi şi alţi membri din staff-ul celor de la FCSB.

Mihai Stoica a sunat la Poliţie! Tănase are trei luni pentru a depune plângere pentru lovire

Valentin Crețu, Mihai Stoica, Marius Ianuli și Cătălin Făiniși au fost martori la acest incident şi au sărit în apărarea jucătorului. Din informaţiile FANATIK, Mihai Stoica a sunat la poliţie, care şi-a făcut apariţia la stadion.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase are trei luni la dispoziţie pentru a depune plângere penală pentru lovire. Preparatorul fizic al celor de la FC Argeş, George Neagu, şi-a prezentat scuzele în faţa lui Florin Tănase când spiritele s-au mai calmat.

Căpitanul FCSB, duel cu galeria şi jucătorii Argeşului! Şerban, eliminat după ce l-a lovit pe Tănase

Căpitanul celor de la FCSB a fost înlocuit în minutul 84 cu Andrei Dumiter, însă pe tot parcursul meciului Tănase a fost în conflict cu galeria gazdelor, pe care a tachinat-o după ce a marcat primele două reuşite.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în minutul 69, Florin Tănase a avut un duel fizic cu Said. Ulterior, Ionuţ Şerban a sărit şi el la căpitanul celor de la FCSB şi după ce l-a lovit cu palma pe Tănase a văzut cartonaşul roşu din partea lui Horia Mladinovici.

George Neagu, fostul preparator fizic de la Dinamo, a mai avut incidente cu cei de la FCSB

George Neagu, omul care l-a agreasat pe Florin Tănase este un fost oficial al celor de la Dinamo. Adrian Mihalcea, numit în martie 2020 ca antrenor la echipă, l-a adus pe Neagu ca preparator fizic. El a rămas la “câini” până la venirea spaniolilor şi a lui Cosmin Contra pe banca tehnică, cel care l-a adus pe postul de preparator fizic pe Javi Reyes.

ADVERTISEMENT

A făcut apoi pasul la Astra Giurgiu şi anul trecut, la un meci cu FCSB, scor 0-3, George Neagu a făcut un nou scandal monstru cu roş-albaştrii. În timpul partidei, i-a înjurat de morţi pe cei din staff-ul FCSB-ului, unele dintre înjurături fiind auzite şi la tv.

„Am vorbit cu tine, ce p*** te bagi în seama?! Ai vrea să meargă mă-ta după mama, mâncă-mi-ai p***! Asta îți doresc, ca să vezi cum îi! Te bagi ca prostul! Nici nu am vorbit cu tine, du-te-n p*** mea! Sugi p***! Să vă f** în gură de parveniți! La 10 metri sunteți pisoi. Hai, tată, aici, să te văd!”, a fost unul dintre mesajele transmise atunci de Neagu unui membru din staff-ul FCSB.

George Neagu, fost preparator fizic la Dinamo
George Neagu, fost preparator fizic la Dinamo

A fost coleg la Curtea de Argeş cu Mihai Pintilii, actualul “secund” de la FCSB!

Ca şi în cazul episodului cu Florin Tănase, George Neagu şi-a prezentat scuzele pentru înjurături însă a încercat să se apere spunând că şi el a fost victima injuriilor din partea celor din staff-ul FCSB.

George Neagu a fost coechipier cu Mihai Pintilii în sezonul 2009-2010 la Internaţional Curtea de Argeş. El s-a retras din activitate în 2018 când a decis să se concentreze pe cariera de preparator fizic.

“Ce să zic? Un băiat a venit să mă lovească. Pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei. Limitaţi! Aşa reacţionează. Eu mă bucur că am facut un meci bun. După meci, la final, m-am întors să iau geaca şi atunci s-a întâmplat. Arbitrul a permis asta de pe teren! Fanii? Te înjură şi după vin să facă poze cu tine. Aşa se întâmplă”, Florin Tănase

  • 2 goluri a marcat Florin Tănase cu FC Argeş
  • 36 de ani are George Neagu

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT