Sport

Florin Tănase, decizie surpriză înainte de FCSB – Saburtalo. Ce i-a cerut Gigi Becali. Cine îi ia locul în atac. Update exclusiv

Florin Tănase şi-a manifestat dorinţa să joace în returul dintre FCSB şi Saburtalo. Cel care s-a opus a fost chiar patronul Gigi Becali, care a spus că toată lumea ar avea de pierdut în cazul unei accidentări.
28.07.2022 | 12:25
Florin Tanase decizie surpriza inainte de FCSB  Saburtalo Ce ia cerut Gigi Becali Cine ii ia locul in atac Update exclusiv
Florin Tănase şi Gigi Becali. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
28-07-2022
16:26

Florin Tănase nu joacă în returul dintre FCSB şi Saburtalo

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Florin Tănase şi-a dorit să evolueze în returul dintre FCSB şi Saburtalo, însă Gigi Becali s-a opus pentru ca transferul jucătorilor la Shanghai Port să nu pice din cauza unei accidentări. Astfel, golgeterul roş-albaştrilor nu se află nici pe banca de rezerve la meciul de pe Arena Naţională.

În locul lui Florin Tănase, Nicolae Dică l-a ales pe Ianis Stoica, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Fotbalistul de 19 ani a evoluat şi în meciul tur, când a bifat 5 minute, după ce i-a luat locul lui Cordea.

Florin Tănase a fost transferat în China la Shanghai Port pentru 3 milioane de euro. Deşi, iniţial, se credea că fostul căpitan al celor de la FCSB va putea evolua în returul cu Saburtalo, acest lucru nu a fost posibil.

Florin Tănase, decizie surpriză înainte de FCSB – Saburtalo! A vrut să joace şi în retur. Gigi Becali s-a opus

Din informaţiile FANATIK, Florin Tănase şi-a manifestat intenţia de juca în meciul important cu georgienii pentru a-şi ajuta pentru ultima dată echipa, înainte de transferul în China, la Shanghai.

ADVERTISEMENT

Însă, cel care s-a opus a fost Gigi Becali. Patronul de la FCSB i-a explicat atacantului că în cazul unei accidentări toată afacerea va cădea şi toate părţile vor avea de suferit. Becali ar rămâne fără cele trei milioane din transfer şi jucătorul fără salariul de 1,2 milioane de dolari.

Ianis Stoica, în locul lui Tănase!

Astfel, Florin Tănase nu va fi folosit de Nicolae Dică în meciul de pe Arena Naţională. Cel mai probabil, în locul lui Tănase va juca în atac Ianis Stoica, antrenorul având puţine soluţii în ofensivă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă transferul lui Florin Tănase este rezolvat, fotbalistul nu va pleca imediat în China. FANATIK a aflat că va trebui să rămână în următoarele 10 zile în ţară, până se vor rezolva formalităţile legate de viza de intrare în China.

Nicolae Dică, surprins: “Acum, înainte de antrenament, am aflat că va pleca. Cu un sfert de oră înainte”

La conferinţa de presă premergătoare meciului din Conference League, Nicolae Dică a declarat că a aflat în ultima clipă că Florin Tănase nu va evolua în confruntarea cu Saburtalo:

ADVERTISEMENT

“Știam că va pleca după meciul cu cei din Georgia. Am aflat aseară (n.r. marţi) că va pleca de azi (n.r. miercuri). Pierdem golgheterul. Am zis: ‘Ok, asta e viața, e spre binele clubului’. Acum, înainte de antrenament, am aflat că va pleca. Cu un sfert de oră înainte”, a declarat Nicolae Dică.

Florin Tănase a marcat singurul gol al FCSB-ului în acest sezon!

Florin Tănase a marcat singurul gol al celor de la FCSB din acest sezon, din penalty, cu U Cluj. Roş-albaştrii speră să îşi revină împotriva lui Saburtalo, meci pe care trebuie să îl câştige la două goluri diferenţă.

ADVERTISEMENT

FCSB – Saburtalo se va disputa joi, de la ora 20:30. Roş-albaştrii estimează că vor fi aproximativ 25.000 de oameni în tribună la debutul lui Nicolae Dică pe banca tehnică.

  • 3.000.000 de euro este suma pe care Shanghai Port a plătit-o pentru Tănase
  • 27 de ani are Florin Tănase

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT