Sport

Florin Tănase, gol după 21 de secunde pentru Al-Jazira. Internaționalul român a reușit „dubla” în Emirate. Video

Florin Tănase a marcat primele goluri după revenirea în lotul lui Al-Jazira. Fostul fotbalist al FCSB-ului a avut nevoie de doar 21 de secunde pentru a înscrie.
01.02.2023 | 17:30
Florin Tanase gol dupa 21 de secunde pentru AlJazira Internationalul roman a reusit dubla in Emirate Video
Florin Tănase a marcat o „dublă” pentru Al-Jazira în meciul din Cupa Președintelui. Sursă foto: Twitter - @AlJaziraFC_EN
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost titularizat la Al-Jazira pentru prima oară după accidentarea care l-a ținut departe de gazon mai mult de două luni. Internaționalul român a înscris două goluri împotriva Gulf Heroes, în optimile Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite, scor 6-1.

Florin Tănase a înscris după 21 de secunde pentru Al-Jazira

Florin Tănase a fost folosit o repriză, respectiv 25 de minute în meciurile din campionat cu Al-Ittihad Kalba și Dibba Al Fujairah, primele jocuri ale românului după accidentarea care i-a dat mari bătăi de cap, inclusiv lui Edi Iordănescu. Fostul căpitan al FCSB-ului a ratat amicalele cu Moldova și Slovenia din luna noiembrie 2022, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marcel Keizer, antrenorul lui Al-Jazira, a decis să-l titularizeze pe Florin Tănase în meciul din optimile Cupei Președintelui, iar decizia s-a dovedit a fi inspirată. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a înscris după doar 21 de secunde.

Internaționalul român a interceptat foarte bine în careu pasa venită de la Oumar Traore și a trimis puternic în plasa porții. A fost a patra reușită a lui Florin Tănase de la transferul în Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a reușit „dubla” la primul meci ca titular după accidentare

În minutul 35, autorul pasei decisive de la golul lui Florin Tănase, Oumar Traore, avea să mărească avantajul, însă scorul pauzei a fost stabilit de Diop, 2-1.

La scurt timp după fluierul de start al reprizei secunde, Florin Tănase avea să reușească „dubla”. Internaționalul român a împins mingea în plasă după o fază similară celei din prima repriză. Aceeași combinație între Oumar Traore și Florin Tănase a dus scorul la 3-1. Fostul fotbalist de la FCSB a fost înlocuit în minutul 66.

ADVERTISEMENT

Astfel, numărul de goluri ale lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite a ajuns la cinci. Ultimul gol al fotbalistului român pentru Al-Jazira data din 4 noiembrie 2022, când reușea să înscrie în victoria cu Al Nasr, 2-0.

Florin Tănase a jucat o repriză în duelul cu Alexandru Cicâldău

Primul meci oficial după revenirea în lotul lui Al-Jazira a fost disputa cu Al Ittihad Kalba, de pe 22 ianuarie. Echipa condusă de Marcel Keizer a pierdut, scor 1-2 într-un meci în care Alexandru Cicâldău a fost integralist la gazde, în timp ce Florin Tănase a intrat în repriza a doua în echipa oaspeților.

ADVERTISEMENT

Al-Jazira se află pe locul 4 în campionat, cu 26 de puncte în 14 meciuri. De cealaltă parte, Al Ittihad Kalba ocupă poziția a 8-a în ierarhie, cu 21 de puncte în tot atâtea partide.

ADVERTISEMENT