Sport

Veste bună pentru Florin Tănase în Ajun de Crăciun! Ce s-a întâmplat cu fostul căpitan de la FCSB

Veste bună pentru Florin Tănase și Al-Jazira în Ajunul Crăciunului. Anunțul îmbucurător al clubului din Emiratele Arabe Unite.
24.12.2022 | 15:21
Veste buna pentru Florin Tanase in Ajun de Craciun Ce sa intamplat cu fostul capitan de la FCSB
Florin Tănase a revenit la antrenamentele lui Al-Jazira după accidentarea din luna noiembrie. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru Al-Jazira și Florin Tănase în Ajun de Crăciun. Fostul căpitan al celor de la FCSB a revenit la antrenamente după accidentarea suferită în luna noiembrie, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Internaționalul român poate fi titular chiar astăzi, 24 decembrie, în Al-Jazira – Al Dhafra, de la ora 14:45.

Florin Tănase a revenit la antrenamentele celor de la Al-Jazira înainte de Crăciun

Florin Tănase nu a mai evoluat într-un meci oficial de pe 11 noiembrie, când ieșea de pe teren după un sfert de oră în înfrângerea cu Al-Wahda, scor 0-1. De asemenea, fostul fotbalist al vicecampioanei României a ratat convocarea lui Edi Iordănescu pentru meciurile amicale cu Slovenia și Moldova, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

În Emiratele Arabe Unite, Florin Tănase a ratat ultimele cinci meciuri ale lui Al-Jazira, însă este pregătit să revină la formația condusă de olandezul Marcel Keizer chiar în Ajun de Crăciun.

Al-Jazira o înfruntă pe teren propriu pe Al Dhafra, sâmbătă, 24 decembrie, ora 14:45, în etapa a 12-a din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Echipa lui Florin Tănase se află pe locul 6 în clasament după 11 partide, cu 20 de puncte. Atacantul se află pe foaia de joc şi va începe din postura de rezervă.

ADVERTISEMENT
Florin Tănase a revenit la antrenamentele lui Al-Jazira după accidentarea suferită în luna noiembrie. Sursă foto: Instagram - @al_jazira_fc.
Florin Tănase a revenit la antrenamentele lui Al-Jazira după accidentarea suferită în luna noiembrie. Sursă foto: Instagram – @al_jazira_fc.

Florin Tănase, unul dintre fotbaliștii de bază pentru Al-Jazira în Emiratele Arabe Unite

Cotat la 4 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Florin Tănase a devenit rapid unul dintre fotbaliștii de bază din lotul lui Marcel Keizer. Fost fotbalist la FCSB, Tănase s-a transferat în vară, în Emiratele Arabe Unite pentru 3 milioane de euro.

Fostul căpitan al roș-albaștrilor a adunat 11 apariții în acest sezon pentru Al-Jazira, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 2 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Ultima oară când Florin Tănase reușea să marcheze se întâmpla înaintea meciului ghinionist în care a suferit accidentarea. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a marcat în victoria, scor 2-0 cu Al Nasr, de pe 4 noiembrie.

Florin Tănase s-a adaptat foarte repede în Emiratele Arabe Unite: „Deja îl iubim”

Florin Tănase a fost primit cu brațele deschise de Al-Jazira, reușind să paseze decisiv după doar 11 minute de la debutul oficial în lotul formației din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

“Bun venit în familia noastră! Prima impresie contează și deja îl iubim pe Tănase.”, era mesajul postat pe Twitter de oficialii de la Al-Jazira după primele momente petrecute de Tănase pe gazon.

ADVERTISEMENT