Sport

Florin Tănase, pe lista unui club mare din Turcia: ”Antrenorul a cerut un ‘decar’”

Florin Tănase a avut cel mai bun sezon de la sosirea sa la FCSB, iar acest lucru îl poate ajuta la un transfer în Turcia.
24.05.2021 | 10:51
Florin Tanase pe lista unui club mare din Turcia Antrenorul a cerut un decar
ADVERTISEMENT

Căpitanul ”roș-albaștrilor” a ieșit golgheter în actuala stagiune, dar cele 24 de reușite ale sale nu au fost de ajuns ca echipa patronată de Gigi Becali să câștige titlul.

Finanțatorul de la FCSB a anunțat că este dispus să se despartă de Tănase pentru cinci milioane de euro, dar în același timp ar vrea să-l țină pentru preliminariile din Conference League.

ADVERTISEMENT

O echipă de top din Turcia îl monitorizează pe Florin Tănase

Presa din Turcia a anunțat că Trabzonspor este în căutarea unui mijlocaș ofensiv, iar Florin Tănase ar reprezenta o variantă pentru formația care a terminat sezonul pe poziția a patra, dar care își propune la anul să lupte pentru titlu.

Jurnaliștii turci notează că fotbalistul de la FCSB este varianta de rezervă a antrenorului Andullah Avci, în cazul în care nu se va reuși transferul lui Zinedine Ferhat de la OLympique Nîmes.

ADVERTISEMENT

”Conducerea lui Trabzonspor continuă să analizeze piața transferurilor. Românul Florin Tănase este în prim-planul clubului, după ce Abdullah Avci a cerut un transfer pentru poziția de ‘decar’”, a scris site-ul tskulis.com.

Giovani Becali vrea să-l ducă în MLS

În urmă cu trei luni, Giovani Becali dezvăluia în exclusivitate pentru FANATIK că Florin Tănase este dorit în MLS de formația New York City FC. Impresarul spunea la acea vreme că pregătește o ofertă de 3,5 – 4 milioane de euro pe care să i-o prezinte lui Gigi Becali pentru clientul său.

ADVERTISEMENT

Imediat finanțatorul FCSB a anunțat că nu a primit nicio ofertă pentru căpitanul său, dar nu-l va lăsa să plece pentru sumă mai mică de 5.000.000 de euro, ceea ce însemnaă o sumă mai mare decât ar fi dispuși să de amaericanii.

Patronul FCSB i-a propus ”căpitanului” FCSB majorarea salariului cu 5.000 de euro, sumă considerabilă în campionatul nostru, condiționată de o prelungire a contractului, care se încheie în vara anului viitor, 2022.

ADVERTISEMENT

Tănase, dorit și de CFR Cluj

Florin Tănase nu a fost de acord cu prelungirea propusă, cu gândul, normal, la un contract în străinătate, și din această cauză Gigi Becali i-a ridicat suma de transfer la 5.000.000 de euro. În cazul în care semna în continuare cu FCSB, patronul era dispus să-l lase să plece pentru trei milioane de euro.

FANATIK a adezvăluit că Florin Tănase este dorit și de campioana CFR Cluj, care ar vrea să profite de faptul că jucătorul nu își prelungește contractul cu FCSB. De altfel, antrenorul ardelenilor, Edi Iordănescu, a spus clar că este încântat de jucătorul ”roș-albaștrilor” și îi va face o ofertă de nerefuzat.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, este convins că Florin Tănase nu va semna cu CFR Cluj, în ciuda faptului că ardelenii au mai făcut o mutare asemănătoare atunci când l-au adus de la ”roș-albaștrii” pe portarul Cristian Bălgrădean.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,70 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT