Sport

Florin Tănase şi “Maradona” Oaidă s-au împăcat cu Peluza Nord! Ce s-a întâmplat după FCSB – Farul 2-0. Video exclusiv

Conflictul dintre Peluza Nord şi Florin Tănase a durat o săptămână. La finalul meciului cu Farul, "damnaţii" Tănase şi Oaidă s-au împăcat cu ultraşii, sărbătorind la final succesul cu Farul.
14.03.2022 | 23:26
Florin Tanase si Maradona Oaida sau impacat cu Peluza Nord Ce sa intamplat dupa FCSB  Farul 20 Video exclusiv
Florin Tănase, Răzvan Oaidă, împăcare cu fanii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a început cu dreptul play-off-ul. “Roş-albaştrii” au câştigat cu 2-0 meciul cu Farul Constanţa şi şi-au luat revanşa pentru înfrângerea din finalul sezonului regulat. Edjouma şi Tavi Popescu au marcat pentru echipa lui Petrea.

Florin Tănase şi “Maradona” Oaidă s-au împăcat cu Peluza Nord!

La finalul confruntării, jucătorii FCSB-ului au mers să sărbătorească victoria cu galeria. Şi a fost momentul în care a avut loc marea împăcare dintre Florin Tănase, respectiv Răzvan Oaidă şi ultraşi.

ADVERTISEMENT

Disputa dintre cele două părţi a durat o săptămână. După meciul câştigat de FCSB împotriva celor de la Voluntari, scor 1-0, în finalul sezonului regulat, fanii roş-albaştriilor le-au reproşat lui Tănase şi Oaidă că nu au mers să salute galeria.

VEZI VIDEO:

Gheorghe Mustaţă, mesaj dur în urmă cu o săptămână: “Ne-a revoltat pur și simplu faptul că Tănase, căpitanul echipei, nu vrea să vină să ne salute”

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei celor de la FCSB, a răbufnit în direct şi a spus cuvinte grele la adresa celor doi jucători:

ADVERTISEMENT

“Noi am venit să fim alături de ei. Nu am cântat pentru că le-am răspuns pe măsura jocului de la Pitești. Am fost însă alături de ei pe această vreme. La final am rămas total surprinși să vedem că doi jucători au refuzat să vină în fața noastră.

Oaidă, care se crede Maradona, dar îî spunem noi că nici fotbalist nu este și, culmea, Florin Tănase. Ne-a revoltat pur și simplu faptul că Tănase, căpitanul echipei, nu vrea să vină să ne salute. Au fost oameni care au încercat să-l întoarcă, dar a refuzat.

ADVERTISEMENT

“Rămânem la părerea că, în afara lui Keșeru, în echipa nu există steliști”

Le-am explicat băieților de ce nu am cântat, iar ei au înțeles, dar de Tănase vom avea grijă de acum încolo. În ciuda jocului slab, a diferenței de CFR, a vremii…noi am fost acolo. Tănase ne-a sfidat. Incredibil gest. E căpitanul echipei.

Rămânem la părerea că, în afara lui Keșeru, în echipa nu există steliști. De acum înainte, galeria îi răspunde lui Tănase, ca și lui Oaidă Maradona, așa cum merită. Pe restul i-am asigurat că din play off vom fi alături de ei”, a spus Mustaţă.

ADVERTISEMENT

FCSB revine la 7 puncte de CFR Cluj!

În următorul meci, FCSB joacă pe terenul lui FC Argeş. Roş-albaştrii au revenit la 7 puncte de CFR Cluj, primele trei clasate reuşind să înceapă cu dreptul în play-off.

  • 27 de ani are Florin Tănase
  • 7 puncte are FCSB de recuperat faţă de CFR Cluj

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT