Sport

Florinel Coman, atacat din toate părțile după Anderlecht – FCSB 2-2: ”Noi avem imaginea lui din trecut”

Florinel Coman a avut o nouă prestație mediocră în meciul Anderlecht - FCSB 2-2, din grupele Conference League, iar atacurile la adresa s-au înmulțit.
27.10.2022 | 23:29
Florinel Coman atacat din toate partile dupa Anderlecht  FCSB 22 Noi avem imaginea lui din trecut
Florinel Coman a avut o nouă prestație mediocră în meciul Anderlecht - FCSB 2-2, din grupele Conference League, iar atacurile la adresa s-au înmulțit. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Căpitanul ”roș-albaștrilor” nu a prins echipa de start la Bruxelles și a intrat pe teren abia la mijlocul reprizei secunde, înlocuindu-l pe Octavian Popescu.

Atacuri la adresa lui Florinel Coman după Anderlecht – FCSB 2-2

Primul atac la adresa lui Florinel Coman după partida Anderlecht – FCSB 2-2 a venit de la finanțatorul Gigi Becali, care s-a arătat nemulțumit de implicarea în joc a căpitanului său și de faptul că pierde majoritatea baloanelor.

ADVERTISEMENT

”Compagno trebuia ținut pentru campionat, la fel a fost scos și Olaru. E vorba că nu jucăm noi. Tavi și-a mai revenit puțin, dar Coman parcă nu mai e fotbalist, se întâmplă ceva cu el, nu știu ce. Coman nu mai este fotbalist, nu mai e, deloc!

Dacă Radaslavescu îți dă mingea, intră și tu în careu, dă pasă sau centrează dacă n-ai curaj. Nu se face așa ceva în ultima fază a meciului. Orice duel, Coman nu rămâne cu mingea la picior”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, critici pentru căpitanul ”roș-albaștrilor”

În acord cu patronul vicecampioanei României este și fostul internațional Ilie Dumitrescu, care deși crede că Florinel Coman are calități extraordinare, acesta nu și le poate pune în valoare și astfel nu poate fi un lider adevărat.

”N-am avut o secundă în care să îl contrazic pe Gigi. Noi avem o imagine cu acel Coman din trecut, când făcea diferența, scotea adversarii din joc. El și Tănase erau cei mai importanți.

ADVERTISEMENT

Coman are structura umană, calități native, e singurul cu structură de lider. Dar, din punct de vedere fizic, sau nu știu din ce alt punct, nu poate s-o facă”, a spus Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Dică, susținut de Becali

Extrem de nervos după rezultatul de egalitate din întâlnirea cu Anderlecht, Gigi Becali a anunțat că nu mai este deloc interesat să investească 1.500.000 de euro anual pentru Academia de Fotbal a ”roș-albaștrilor” și va păstra doar câteva grupe pentru a respecta regulamentul.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a vorbit și despre situația lui Nicolae Dică la FCSB și l-a asigurat din nou pe antrenor că nu va fi demis, însă își dorește ca acesta să lucreze mult mai mult la capitolul posesie, acolo unde vicecampioana României a suferit împotriva lui Anderlecht.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,29 este cota pentru „2 solist sau nu marchează ambele echipe” la Universitatea Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT