Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman, înțepat de Giovanni Becali după eliminarea cu FCSB. Exclusiv

Florinel Coman a avut prestații sub media sa în ”dubla” cu Nordsjaelland din Conference League, iar Giovanni Becali i-a reproșat acest lucru la FANATIK SUPERLIGA.
18.08.2023 | 17:34
Florinel Coman intepat de Giovanni Becali dupa eliminarea cu FCSB Exclusiv
Florinel Coman a avut prestații sub media sa în ”dubla” cu Nordsjaelland din Conference League, iar Giovanni Becali i-a reproșat acest lucru la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înaintea returului din Danemarca, agentul dezvăluia la FANATIK SUPERLIGA că FCSB ar trebui să fie mulțumită dacă un club din străinătate ar achita clauza de reziliere a lui Coman în valoare de 5.000.000 de euro.

Giovanni Becali, reproșuri pentru Florinel Coman

Revenit la cea mai nou ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, după ce vicecampioana României a fost eliminată din Conference League, Giovanni Becali l-a ”urecheat” puțin pe Florinel Coman pentru prestația modestă din returul cu Nordsjaelland.

ADVERTISEMENT

”Florinel Coman la noi în campionat e extraordinar, superb. Problema e să fii extraordinar și în contactul cu… Bă, am avut contact cu Danemarca, nu am avut cu Italia, cu Anglia, cu Franța, cu Portugalia. Aici e problema fotbalului românesc.

Ăia 5 milioane de care vorbeam sunt bani foarte mulți. Numai că nu contează pentru vărul meu (n.r. – Gigi Becali) că are destui. Asta e problema. Ce a fost n-are să mai fie, așa zice un prieten de-al meu evreu apropo de prețurile terenurilor din 2009-2010 când a fost criza și de la 1.000, 1.500, 2.000 metrul au căzut la 300-400.

ADVERTISEMENT

Conta enorm să joace bine în dubla asta, mai are șanse la echipa națională, mai are șanse la anul, să ia Steaua (n.r. – FCSB) campionatul, să meargă în Champions League, măcar să rămână în Europa League și să meargă în grupe odată”, a declarat Giovanni Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Coman, pus la zid pentru prestația din Danemarca

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a avut un discurs acid la adresa lui Florinel Coman, după ce atacantul FCSB-ului a ratat o ocazie importantă în returul cu Nordsjaelland, la scorul de 0-0.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că ”șeptarul” vicecampioanei României nu are moral de competiții înalte și de aceea dă randament doar în campionatul intern.

Florinel Coman are 2 goluri în 4 meciuri în actualul sezon de SuperLiga. Aripa stângă face leagea în campionat, însă are dificultăți la nivel internațional. Sezonul trecut, Coman a reușit 8 goluri pentru FCSB în 35 partide. Majoritatea a fost înscrise în retur, atunci când și-a revenit la forma care l-a consacrat.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Giovanni Becali, critici pentru Coman

ADVERTISEMENT