Sport

Florinel Coman, spumos după FCSB – Sepsi 2-1: „Am avut gânduri necurate” / „Urmărim să nu fim urmăriți”

Florinel Coman a făcut show și la declarații după FCSB - Sepsi 2-1. Golgheterul SuperLigii a dat până și citate din filmul de comedie B.D.
17.03.2024 | 23:47
Florinel Coman spumos dupa FCSB  Sepsi 21 Am avut ganduri necurate  Urmarim sa nu fim urmariti
Florinel Coman, spumos după FCSB - Sepsi 2-1: „Am avut gânduri necurate” / „Urmărim să nu fim urmăriți”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

A fost din nou seara lui Florinel Coman. Starul liderului din SuperLiga a deblocat tabela de marcaj în FCSB – Sepsi. A fost a 15-a reușită a „șeptarului”, care este noul golgheter al campionatului.

Florinel Coman, efervescent la declarații după FCSB – Sepsi 2-1. „Gânduri necurate” după umilința cu Rapid

Florinel Coman le-a făcut pe toate în FCSB – Sepsi 2-1. A marcat, a comis penalty și a dat câteva declarații în stilul caracteristic. Mai întâi, starul liderului a dezvăluit cum s-au trăit primele zile după umilința cu Rapid.

ADVERTISEMENT

„O victorie muncită. Veneam după o înfrângere usturătoare. Două zile nedormite, stres, gânduri necurate. Dar ăsta e fotbalul, la o săptămână ai șansa să te remarci din nou și ce ai făcut ieri nu mai e valabil ăstăzi”.

În urma succesului cu echipa din Sf. Gheorghe, FCSB s-a distanțat la șapte puncte de Universitatea Craiova și Rapid. „Este un plus, am văzut meciurile, ne-am bucurat, dar până la urmă nu știi dacă să te mai bucuri sau nu.

ADVERTISEMENT

Eram la 15 puncte dacă nu mă înșel și iată că s-au făcut șapte. Înainte de meci erau patru… Ăsta e fotbalul, ăsta e play-off-ul. Uneori te avantajează, alteori nu”.

„Calc și eu o dată în careu și fac penalty”

Coman a dezvăluit că s-a sfătuit cu un coleg de la FCSB înainte să marcheze pentru 1-0 în FCSB – Sepsi 2-1 și a recunoscut că a comis penalty la Debeljuh. „Am simțit fundașul în spate. M-am uitat înainte ca mingea să ajungă la mine, am văzut că vine pe dreptul meu, mi-am făcut preluare și chiar vorbisem cu un coleg înainte de meci. Mi-a zis să dau la scurt că pleacă pe lung.

ADVERTISEMENT

Calc și eu o dată în careu și fac penalty, să mai glumim. E penalty clar. Reacția mea în meci a fost că m-a lovit, dar în meci e normal să încerci să obții ceva pentru tine”.

În următoarea etapă, FCSB va juca la Ovidiu, cu Farul. „Înainte urmăream noi echipele din față, acum urmărim să nu fim urmăriți. Am spus-o și înainte de play-off. Dacă vom face un play-off ca cel de anul trecut, cred că vom fi campioni pentru că știm să ne montăm la meciuri cu echipe de play-off”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman face parte din cei patru jucători de la FCSB care au fost convocați de Edi Iordănescu pentru dubla amicală cu Irlanda de Nord și Columbia.

„Îmi pare bine că am fost convocat. Mă bucur mult. Mi-era dor de națională, de colegi, abia aștept să îi revăd și să începem treaba că a trecut foarte repede timpul de la calificare. Acum trebuie să ajungem la o formă excelentă pentru Euro”, a declarat Florinel Coman, după FCSB – Sepsi 2-1.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB