Sport

Golul cu care Florinel Coman a devenit golgheterul absolut al SuperLigii. Cum a marcat în FCSB – Sepsi. Video

Florinel Coman este golgheterul la zi al SuperLigii! Starul roș-albaștrilor a devenit liderul clasamentului după ce a marcat în FCSB - Sepsi
17.03.2024 | 21:27
Golul cu care Florinel Coman a devenit golgheterul absolut al SuperLigii Cum a marcat in FCSB  Sepsi Video
Golul cu care Florinel Coman a devenit golgheterul absolut al SuperLigii. Cum a marcat în FCSB - Sepsi. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman (25 de ani) este noul golgheter din SuperLiga. Superstarul FCSB-ului a marcat din nou în meciul cu Sepsi, după o fază la care au mai contribuit Ștefan Târnovanu și Darius Olaru.

Florinel Coman, golgheter în SuperLiga. A marcat și în FCSB – Sepsi

După prestația ștersă pe care a avut în meciul cu Rapid, Florinel Coman s-a reactivat în prima etapă a play-off-ului. „Șeptarul” liderului din SuperLiga a deschis scorul în minutul 11 al partidei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

A fost a 15-a reușită din acest campionat pentru Florinel Coman, care este acum lider absolut în clasamentul golgheterilor, cu un gol mai mult decât coechipierul Darius Olaru.

Olaru a fost însă omul cu assist-ul la reușita lui „Mbappe de România”. Căpitanul roș-albaștrilor a fost servit excelent dintr-o degajare de Ștefan Târnovanu, înainte să îi paseze lui Coman, care l-a executat cu un șut la colțul scurt pe Dinu Moldovan. – vezi VIDEO

ADVERTISEMENT

Florinel Coman este unul din cei patru jucători de la FCSB convocați pentru acțiunea echipei naționale din luna martie. „Tricolorii” vor juca meciuri amicale cu Irlanda de Nord și Columbia, pe 22, respectiv 26 martie.

La lot, Edi Iordănescu i-a mai selecționat de la liderul din SuperLiga pe Ștefan Târnovanu, Darius Olaru și Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, pe radarul lui Stuttgart

Florinel Coman mai are contract cu FCSB până în vara lui 2028. Totuși, atacantul are o clauză de reziliere în valoare de 5.000.000 de euro și a intrat pe radarul echipelor mari din vest, cum ar fi VfB Stuttgart.

„Știam situaţia, am vorbit cu oamenii de acolo şi l-au analizat. Extrema stângă de la ei, nu ştiu dacă a plecat încă, avea o ofertă foarte mare de la arabi. Cred că este vorba de 60 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Sunt 2-3 pe listă şi se gândesc la faptul că Florinel Coman ar putea să intre în banda stângă, având în vedere şi suma lui de transfer. Are aceleaşi calităţi ca Silas. Foarte rapid, vorbeşte mingea cu piciorul drept, îi mai trebuie puţină forţă.

Are calităţile necesare să joace în partea stângă acolo. L-au analizat amănunţit. Vorbim doar de fotbal, nu ştiu dacă a venit cineva să vorbească. Calitatea principală e că aleargă foarte bine şi marchează goluri.

Sunt pe locul 3. Dacă jucătorul de acolo se va transfera, Coman e una dintre alternative. O să plătească clauza, ce să mai dea în plus? Cu siguranţă, 100.000 de euro pe lună poate să câştige acolo. 

Este interes şi a fost interes. Ca să ajungi pe masă, scouterii au pus la dispoziţia managerilor tot”, a declarat Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

  • 15 goluri este cota la care a ajuns Florinel Coman în acest sezon de SuperLiga
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul - FCSB