Sport

Florinel Coman, planuri de răzbunare după 5 ani de dominație din partea lui CFR Cluj: ”Vom fi bombă când începe campionatul”

CFR Cluj a câștigat ultimele 5 titluri în Liga 1, iar Florinel Coman consideră că a venit timpul răzbunării și anunță că FCSB vrea să facă furori în noul sezon.
28.06.2022 | 11:59
Florinel Coman planuri de razbunare dupa 5 ani de dominatie din partea lui CFR Cluj Vom fi bomba cand incepe campionatul
CFR Cluj a câștigat ultimele 5 titluri în Liga 1, iar Florinel Coman consideră că a venit timpul răzbunării și anunță că FCSB vrea să facă furori în noul sezon. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au intrat în cea de-a treia săptămână de pregătiri, iar antrenamentele făcute de tehnicianul Anton Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert sunt tot mai dificile.

Florinel Coman visează la răzbunare după titlurile pierdute în fața lui CFR Cluj

Jucătorii de la FCSB sunt frustrați după ce au ratat câștigarea unui nou titlu în fața rivalilor de la CFR Cluj, însă Florinel Coman anunță că urmează un sezon al răzbunării în care își dorește să câștige campionatul și să ajungă în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

”Cea mai mare dorință ar fi să intrăm în grupele Conference League, acesta este cel mai aproape obiectiv și după să câștigăm și campionatul. În fiecare an pierdut se acumulează o durere, dar cu atât răzbunarea este și mai mare.

Sper să ne răzbunăm pentru că am pierdut mereu cu echipe mici campionatul. Sunt echipe puternice, Craiova, CFR, dar nu vreau să mă gândesc la ei, cred că singurul adversar suntem noi. Avem experiență, chiar dacă au fost accidentele din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Nu ne mai gândim la nimic, trebuie să luăm fiecare meci și să câștigăm la două-trei goluri diferență. Putem ajunge în grupe, suntem aceeași jucători de doi-trei ani, s-a format un grup frumos, putem face performanță”, a declarat Coman, la Pro Arena.

Coman nu e cu gândul la plecarea de la FCSB

Atacantul vicecampioanei României a dezvăluit că în acest moment nu se gândește la o plecare în străinătate: ”A fost o perioadă foarte dificilă, am stat mai mult în sală, m-am ocupat mai mult de refacere și când am intrat cu ceilalți, ei erau pregătiți, aveau meciuri în picioare. Da, accidentările au fost cele mai grele momente din carieră.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc la niciun transfer, suntem în plin cantonament, suntem în pregătire, trebuie să acumulăm, să ne antrenăm foarte bine. Chiar nu îmi stă gândul la niciun transfer. Cu toții ne-am pregătit foarte bine, am făcut antrenamente foarte bune, am tras cu toții, așa că eu cred că vom fi bombă când începe campionatul”.

Florinel Coman se pregătește ca în curând să devină tată pentru prima dată, soția sa Ioana Timofeciuc urmând să nască în perioada următoare. Partenera atacantului de la FCSB a realizat un pictorial nud, pe modelul celebrităților de la Hollywood care au pozat goale în timpul sarcinii.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au petrecut scurta vacanță înainte de începerea noului sezon din Liga 1 în insula Thassos din Grecia, alături de fostul jucător al FCSB, Andrei Miron, și de soția acestuia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT