Sport

Fostul antrenor de la FCSB a semnat în Golf: “Da, este adevărat! Am început treaba deja”. Foto şi video exclusiv

Fostul antrenor de la FCSB, Ilie Stan a început o nouă aventură în Golf. FANATIK a aflat că tehnicianul a semnat cu Al-Kazma, echipă din prima ligă din Kuwait.
09.12.2022 | 14:10
Fostul antrenor de la FCSB a semnat in Golf Da este adevarat Am inceput treaba deja Foto si video exclusiv
Ilie Stan, pe vremea când era antrenor la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ilie Stan rămâne în zona Golfului şi va antrena echipa Al Kazma, din Kuwait. FANATIK a aflat că tehnicianul român a semnat deja contractul şi va fi pe bancă la următorul meci al echipei, programat luni.

Ilie Stan a semnat în Golf: “Da, este adevărat! Am început treaba deja”

Contactat de reporterii FANATIK, Ilie Stan a declarat că a început deja treaba la noua echipă, mai ales că noua sa formaţie are meci peste două zile în deplasare:

ADVERTISEMENT

“Da, este adevărat că am semnat cu Al Kazman, o echipă din prima ligă din Kuwait. M-am apucat de treabă deja pentru că avem meci în deplasare luni şi trebuie să îl pregătim cum trebuie”, a declarat Ilie Stan pentru publicaţia noastră.

VEZI VIDEO: 

Ultima dată a antrenat la Al Seeb, în Oman

Astfel, tehnicianul român rămâne în zona Golfului după ce a antrenat între 1 iulie şi 16 septembrie formaţia Al Seeb, din Oman. Anterior, “Iliesta” a avut două experienţe în ligile inferioare din România.

ADVERTISEMENT

Între 2019 şi 2021 a fost antrenorul Gloriei Buzău, iar anul trecut a preluat formaţia FC Braşov, acolo unde a stat doar trei luni. După aceste experienţe, Ilie Stan a luat din nou drumul Golfului, pe care îl ştie foarte bine.

Ilie Stan, antrenor Al Kazma. Sursa: Fanatik
Ilie Stan, antrenor Al Kazma.

VEZI VIDEO MAI JOS

FCSB, cea mai răsunătoare experienţă ca antrenor! A calificat echipa în primăvara europeană

Cea mai răsunătoare experienţă din cariera de antrenor a lui Ilie Stan a fost pe banca celor de la FCSB. El a condus echipa patronată de Gigi Becali între octombrie 2011 şi martie 2012, reuşind o calificare în primăvara europeană din Europa League.

ADVERTISEMENT

Ilie Stan este un antrenor cu mare experienţă în Golf. A antrenat în majoritatea ţărilor din zonă: Qatar, Emiratele Arabe Unite, Oman, Kuwait, Arabia Saudită, chiar şi în Irak la FC Zakho.

Ilie Stan, în meciul dintre FCSB şi Oţelul Galaţi. Sursa: sportpictures.eu
Ilie Stan, în meciul dintre FCSB şi Oţelul Galaţi. Sursa: sportpictures.eu

Al Kazma, deţinătoarea Cupei Emirului!

Al Kazma este un club fondat în 1964 care joacă în prima ligă din Kuwait. A câştigat de patru ori campionatul, însă ultima dată se întâmpla în 1996. În schimb, este deţinătoarea Cupei Emirului, trofeu câştigat în acest an.

ADVERTISEMENT

Deşi este pe locul trei în campionat, Al Kazma vine după şase înfrângeri la rând în toate competiţiile. Ilie Stan speră să readucă echipa pe linia de plutire în meciul de luni, cu Al Fahaheel.

Ilie Stan a început treaba la Al Kazma.
Ilie Stan a început treaba la Al Kazma.
  • 55 de ani are Ilie Stan
  • 2001 este anul în care s-a apucat de antrenorat Ilie Stan

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „2 solist” la Chindia – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT