Sport

Fostul președinte de la Dinamo îl atacă pe Mihai Pintilii: „Cum să te umilești în halul ăsta?”

Florin Prunea a avut o replică dură pentru Mihai Pintilii, despre care a spus că se umilește la FCSB, lăsându-l pe Gigi Becali să facă echipa și schimbările.
01.02.2023 | 22:14
Fostul presedinte de la Dinamo il ataca pe Mihai Pintilii Cum sa te umilesti in halul asta
Gigi Becali, sfătuit să renunțe la Mihai Pintilii. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, fostul președinte de la Dinamo, este de părere că Mihai Pintilii trebuie să se ducă să-și ia licența Pro și să își vadă singur de cariera de antrenor, fără să facă unele compromisuri.

Florin Prunea, îl atacă pe Mihai Pintilii

Florin Prunea a avut o replică dură pentru Mihai Pintilii, despre care a spus că este umilit de către Gigi Becali, neînțelegând motivul pentru care acesta acceptă să i se facă echipa și schimbările la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc și la băiatul ăsta, la Pintilii. Ai jucat și tu, ești un băiat de toată isprava, ai pus și tu niște bani de-o parte.

Cum să te umilești în halul ăsta. Du-te, ai timp, ia-ți licența, ai partea materială rezolvată. Chiar așa a ajuns meseria asta de antrenor în derizoriu?

ADVERTISEMENT

Mă uit și la Mihai Stoica, mai apare la emisiuni, dar ce să vorbești când la tine la club se fac schimbările cum se fac, ce poți să mai spui atunci?”, a spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a fost cel care a făcut schimbările FCSB-ului la meciul cu Farul.

ADVERTISEMENT

Și Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj lui Mihai Pintilii

Ilie Dumitrescu i-a transmit un mesaj lui Mihai Pintilii după înfrângerea dramatică suferită de FCSB pe teren propriu cu Farul Constanța, scor 2-3:

„Primul lucru: aș fi foarte aspru și exigent în zona organizării pe faza defensivă. Adică prea multe greșeli!

ADVERTISEMENT

Al doilea lucru: este clar că e fantastic, e bucurie, toată lumea se bucură de atmosferă, de joc, de familie, dar se joacă pe puncte și pentru titlu la fiecare meci. Ăsta e un mesaj pentru Pintilii”.

„Al treilea lucru și cel mai important: trebuie să facă ca fiecare jucător să dea cel mai bun randament pe postul lui. Totuși, există o îngrădire a unor decizii pentru antrenor”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj – FCSB.

ADVERTISEMENT