Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fostul şef al ANAD pune tunurile pe Mouratoglou în scandalul de dopaj al Simonei Halep: “A căzut în capcana încrederii! Nu sunt aşa profesionişti cum a crezut”

Cristi Balaj, fostul șef al ANAD, l-a acuzat pe Patrick Mouratoglou de neprofesionalism după scandalul de dopaj al Simonei Halep.
11.03.2024 | 07:30
Fostul sef al ANAD pune tunurile pe Mouratoglou in scandalul de dopaj al Simonei Halep A cazut in capcana increderii Nu sunt asa profesionisti cum a crezut
Cristi Balaj, reacție legată de Patrick Mouratoglou după scandalul Simonei Halep. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După scandalul Simonei Halep de dopaj, sportiva a oferit primele declarații în care a discutat și despre Patrick Mouratoglou. Cristi Balaj este de părere că antrenorul francez nu a fost așa profesionist precum a crezut fostul lider WTA.

Fostul şef al ANAD pune tunurile pe Mouratoglou în scandalul de dopaj al Simonei Halep: “A căzut în capcana încrederii! Nu sunt aşa profesionişti cum a crezut”

La FANATIK SUPERLIGA, Cristi Balaj l-a atacat pe Patrick Mouratoglou după scandalul Simonei Halep. Fostul șef al Agenției Naționale de Anti-Doping a acuzat profesionalismul echipei francezului. Balaj este de părere că jucătoarea de tenis a luat o decizie greșită în privința fostului antrenor.

ADVERTISEMENT

“Din punctul meu de vedere a fost o lipsă de profesionalism din partea echipei lui Halep. Decizia de a lucra cu Mouratoglou a fost greșită.

Ea a căzut în această capcană a încrederii pe care a avut-o în echipa lui Mouratoglou, care au demonstrat că nu sunt atât de profesioniști pe cât am crezut. Ne vom bucura să o revedem pe teren. Sper să depășească acest moment”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cazul de dopaj al Simonei Halep, exemplu pentru sportivii din întreaga lume

Cazul de dopaj al Simonei Halep este un exemplu pentru majoritatea sportivilor care vor să facă performanță într-o anumită disciplină. Aceasta este părerea pe care o are Cristi Balaj în urma a tot ceea ce i s-a întâmplat fostului număr 1 mondial.

Președintele celor de la CFR Cluj este de părere că atleții ar trebui să analizeze momentul nefericit al jucătoarei de tenis. Să înțeleagă importanța unei echipe bine alese și a verificării suplimentelor alimentare. Lucruri fără de care performanța ar fi imposibilă.

ADVERTISEMENT

“Cazul Halep este o lecție educativă pentru ceilalți sportivi care trebuie să înțeleagă importanța verificării suplimentelor alimentare înainte să fie consumate. 

Cu toate nedreptățile, cu toate suferințele, cu toate emoțiile și opiniile care au existat, nici nu ne dăm seama cât de educativă a fost această întâmplare nefericită pentru a preveni eventuale greșeli. Sunt convins că ceilalți sportivi au învățat foarte mult din ceea ce a pățit Halep.

ADVERTISEMENT

ANAD-ul, care luptă și are o pretenție continuă cu multe lecții și acțiuni educative, ar fi trebuit să consume foarte mulți bani ca să reușească să se apropie, dar nu ar fi ajuns niciodată, de rezultatul care a fost obținut din această întâmplare nefericită”, a mai spus fostul președinte ANAD, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj, reacție după cazul Simonei Halep

ADVERTISEMENT