Sport

Fotbaliștii FCSB, întâlnire cu ultrașii înaintea meciului cu Voluntari. Mesajul lui Dorin Rotariu pentru fani

Fotbaliștii FCSB-ului sunt pregătiți pentru meciul din campionat cu FC Voluntari, iar Dorin Rotariu le-a transmis un mesaj fanilor, după o întâlnire cu ultrașii
19.10.2023 | 20:50
Fotbalistii FCSB intalnire cu ultrasii inaintea meciului cu Voluntari Mesajul lui Dorin Rotariu pentru fani
Dorin Rotariu, mesaj pentru fani înainte de FCSB - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Noul transfer al vicecampioanei României, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, a spus că își dorește mult să câștige campionatul cu FCSB și să joace în cupele europene.

Dorin Rotariu, mesaj pentru fani înainte de FCSB – FC Voluntari

Dorin Rotariu a avut un mesaj pentru fanii FCSB-ului înaintea meciului cu FC Voluntari, transmițându-le că îi așteaptă în număr mare la stadion și că își dorește să câștige campionatul. Declarațiile au fost făcute pe canalul oficial de YouTube al lui Gheorghe Mustață:

ADVERTISEMENT

„Gândul meu e de a câștiga fiecare meci și de a juca în cupele europene și să câștigăm campionatul. A fost super, mă bucur, sunt fericit”.

„Dorin, suporterii îți doresc multă baftă și îți urez să intri în teren, titular, să debutezi cu dreptul și să dai gol cu stângul!”, i-a transmis liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

„Salut, steliștilor! Sunteți cei mai tari, nu am ce să vă spun ce să faceți, pentru că voi știți cel mai bine ce aveți de făcut. Sunt foarte fericit că sunt aici și vă spun din tot sufletul că sunteți cei mai tari și împreună vom câștiga titlul. Ne vedem duminică!”, a spus și Vali Crețu.

„Vă așteptăm alături de noi în număr cât mai mare. Sunt bine, sunt pregătit 100%”, a continuat Octavian Popescu, proaspăt revenit de la naționala U21 a României.

ADVERTISEMENT

„Important e că suntem sănătoși!”

„Am intrat la antrenamente, important e că suntem toți sănătoși. Important e să fim bine și să câștigăm. Vă aștetpăm în număr cât mai mare la meci, alături de noi”, a spus Risto Radunovic.

„Abia aștept să câștigăm, să ne bucurăm și să mâncăm câte o pizza după meci. Ne dorim din tot sufletul să câștigăm titlul”, a spus și Damjan Djokovic.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte bine, am fost plecat câteva zile, am fost acasă. Sunt bine, m-am pregătit foarte bine. Sper să dau mai multe goluri decât anul trecut”, a spus Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.42 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - FC Voluntari